Foto: TZG Hvar
GLAS OTOKA HVAR IZDVOJENO

VODIČ KROZ HORA AGER POLJE Nova informativno-promidžbena brošura o Starogradskom polju

Turistička zajednica Staroga Grada na svojim je internetskim stranicama objavila novi informativno-promidžbeni materijal koji donosi sve važne informacije o Starogradskom polju – najbolje sačuvanom grčkom katastru na Mediteranu i najvećem plodnom polju na hrvatskim otocima.

Brošura je nastala u suradnji Turističke zajednice Staroga Grada koja stoji iza ovog projekta, a Vinko Tarbušković, ravnatelj Javne ustanove – Agencija za upravljenje Starogradskim poljem, autor je teksta koji donosi niz zanimljivih i informativnih podataka o našem Ageru, dok je za fotografije i oblikovanje zaslužan Pawel Jaroszewski.

Iako je prvenstveno namijenjen turistima i još boljoj i kvalitetnijoj turističkoj valorizaciji i promociji Starogradskog polja,ovaj vodič, u tiskanoj i e-varijanti će sigurno biti zanimljivo štivo svima koji žele saznati više o našem kulturnom-povijesnom dragulju pod UNESCO-vom zaštitom, javlja Hvarski.net.

Pogledati ga možete na sljedećem LINKU.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")