Foto: Press/DNŽ
POLITIKA

Nikola Dobroslavić primio roditelje djece s autizmom

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić, savjetnica župana Žaklina Marević i pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić Račić sastali su se u Palači Ranjina s roditeljima djece s autizmom, a na temu osnivanja planiranog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju, koji Grad Dubrovnik priprema uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije.

Na sastanku je bilo riječi o složenosti brige i njege djece, ali i kasnije odraslih osoba s autizmom, pa je zaključeno kako je osnivanje Centra jedino pravo i cjelovito rješenje za cjelovitu skrb o našim sugrađanima s autizmom.

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako će Županija svakako sudjelovati u osnivanju ovoga Centra, a kako bi se što prije stvorili adekvatni uvjeti za boravak i smještaj osobama s poteškoćama u razvoju, priopćeno je.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

U dubrovačku luku Gruž stiže prvi ovogodišnji kruzer, održan koordinacijski sastanak nadležnih službi

Glas otoka

Nikola Dobroslavić: ‘Prevlaka je nesporno hrvatski teritorij i o tome nema nikakvih pregovora ni s kim’

Glas otoka

Dubrovnik prvi u Hrvatskoj prihvatio Plan za smanjenje onečišćenja plastikom

Glas otoka