Foto: Autor nepoznat/dojavili čitatelji
GLAS OTOKA LOŠINJ

Na predjelu Liski na Lošinju požar zahvatio više vozila

Javna vatrogasna postrojba Grada Malog Lošinja u 15:58 sati zaprimila je dojavu o požaru vozila na predjelu Liski kod naselja Ćunski na otoku Lošinju.

Kako su izvijestili, istovremeno su gorila dva požara međusobno udaljena 500-tinjak metara. Prvi na parkingu na predjelu Liski gdje je izgorilo 6 automobila te malo oštetilo 1 vozilo i 900-tinjak m2 šume. Drugi na parkingu za uvalu Studenčić gdje je izgorilo 4 automobila te 1 motor i 50-ak kvadrata niskog raslinja.

Do dolaska vatrogasaca automobili su bili u plamenu te se gasilo istovremeno požar automobila i šume. Požar šume je odmah stavljen pod kontrolu te se spriječilo daljnje širenje požara. Gašenje je otežavalo gorivo koje se izljevalo iz vozila te par manjih eksplozija.

Na terenu je sudjelovalo 9 vatrogasaca JVP Grada Mali Lošinj te 7 vatrogasaca DVD Lošinj sa 4 kamiona i 1 zapovjednim vozilom.

Uzrok požara i štetu će utvrditi policija.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")