Pixabay
GLAS OTOKA KRK

Druga ovogodišnja interpretacijska šetnja u Dobrinju

Druga ovogodišnja interpretacijska šetnja pod nazivom ‘Svega dobrog u Dobrinju’ održat će se u srijedu 28. studenog, s početkom u 19,30 sati, u Dobrinju.

> Prva ovogodišnja interpretacijska šetnja u Dobrinju na otoku Krku

Okupljanje je kraj ambulante na gornjem ulazu u mjesto Dobrinj, javlja Turistička zajednica Općine Dobrinj, a traje otprilike 60 minuta i vođena je na hrvatskom jeziku. Namjenjena je odraslim osobama, ali ne i osobama smanjenje mobilnosti jer se jedna dio šetnje prolazi stepenicama.

Cilj ove interpretacijske šetnje je osvijestiti sudionike o načinu života naših predaka i o njihovoj svakodnevici, te ispričati priču i probuditi sjetu i strahopoštovanje prema nekadašnjem načinu života, ali posredno i ukazati na sve blagodati današnjeg života kojih često nismo ni svjesni.

Ukoliko ste zainteresirani da prisustvujete interpretacijskoj šetnji molim Vas da se predbilježite ili putem maila: info@visitdobrinj.hr ili putem telefona: 051/852107 jer je broj sudionika ograničen na 25 osoba.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")