Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO KORČULA

Okrugli stol u Korčuli: ‘Mjere i poticaji za razvoj poduzetništva’

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanjem poziva na okrugli stol u Korčuli sa svrhom povezivanja poduzetnika i potpornih subjekata.

Okrugli stol će se održati 22. srpnja, s početkom u 10 sati, u Aminess Port 9 Hotelu (Dubrovačka cesta 19) u Korčuli.

Na okruglom stolu predstavit će se programi potpornih subjekata:

  • Dubrovačko-neretvanska županija – kreditna linija “SKOR – Subvencijom kamate do održivog razvoja” i Javni poziv za poljoprivredu,
  • Hrvatski zavod za zapošljavanje – Potpore za samozapošljavanje i paleta aktualnih natječaja HZZ-a relevantnih za poduzetništvo.

Također, zbog sve veće važnosti zaštite okoliša, Dubrovačko-neretvanska županija će održati predavanje na temu Poduzetništvo i zaštita prirode i okoliša.

Cilj održavanja okruglih stolova je povezivanje poduzetnika s predstavnicima Dubrovačko-neretvanske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sa svrhom poticanja procesa decentralizacije i jačanja uloge jedinica lokalne samouprave u stvaranju poticajne poduzetničke klime te postizanje jače sinergije potpornih subjekata i poduzetnika.

Okrugli stol će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera. Budući da je broj polaznika ograničen, mole se zainteresirani poduzetnici da se prijave putem:

– sljedeće poveznice;
– adrese e-pošte dcp@dcp.hr;
– ili telefonom na broj 020/418-401.

Okrugli stol se provodi u sklopu projekta “Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova”.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")