Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Na otocima se traže prodavači, konobari, kuhari i kuhinjski radnik, elektroinstalater i noćni čuvar

U suradnji sa specijaliziranim portalom posao.hr donosimo ažuriranu tjednu ponudu poslova na otocima.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Krku. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se najkasnije do 30.7.

N 20 Restaurant & Bar zapošljava kuhara/ šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Otok Žut i Kornati – otok Piškera, a prijave su otvorene do 31.7. Uvjeti su poznavanje ribljih, mesnih i povrtnih namirnica, poznavanje metoda i tehnika skladištenja namirnica i gotovih proizvoda prema HACCAP-u te znati primati narudžbe, određivati prioritetne zadatke te delegirati osobljem u kuhinji. Potrebno je imati besprijekornu osobnu higijenu te želju nadmašiti očekivanja gostiju. Prijavite se.

Aqua Maritime d.o.o. zapošljava prodavača – savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Bol, a prijave su otvorene do 25.7. Posao podrazumijeva prodaju odjevnih predmeta i suvenira te savjetovanje kupaca. Potrebne su odgovorne osobe za rad u ugodnom i stimulativnom okruženju sa znanjem engleskog jezika i rada na računalu. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Provjerite detalje putem linka.

Nevenov san d.o.o. zapošljava u Krku kuhara (m/ž). Rok prijave je 10.8. Posao obuhvaća pripremu i obradu namirnica, samostalnu pripremu i kuhanje jela, planiranje obroka, nadzor i vođenje rada u kuhinji te ostale srodne poslove glavnog kuhara/ice. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Elektromareković d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Viru. Prijave su otvorene do 31.7. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno i osigurava smještaj. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Tetex d.o.o. traži noćnog čuvara (m/ž) u Hvaru. Rok prijave je 12.8. Posao obuhvaća vanjski obilazak okoliša hotela, brigu o pridržavanju kućnog reda gostiju, brigu o okolišu. Prednost osobama sa smještajem na otoku Hvaru. Detalje provjerite putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Hvaru. Rok prijave je 25.7. Posao obuhvaća izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe, rad na blagajni i rad na salamoreznici. Potrebno je brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova te izražena ljubaznost u odnosu prema kupcima. Provjerite više putem linka.

Valamar zapošljava na otocima Krk i Rab: A La Carte Konobar (m/ž), servir (m/ž), konobar – šankist (m/ž), barmen (m/ž), A La Carte Kuhar (m/ž), recepcionar (m/ž), konobar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž). Rok prijave je 1.8. Aplicirajte.

Sveti Mikula zapošljava prodavače (m/ž) u Komiži. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Marina, ugostiteljski obrt, zapošljava kuhinjskog radnika (m/ž) u Velom Lošinju. Prijave su otvorene do 24.7. Posao obuhvaća obradu povrća, čišćenje ribe, lignje, školjke, pranje suđa. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Zapošljavanje na otocima: Traže se djelatnici raznih struka na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu, Braču, Hvaru i Visu

Glas otoka

Novi poslovi na otocima: Zapošljavaju na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu i Hvaru

Glas otoka

Glas otoka i Posao.hr donose ažuriranu ponudu poslova na otocima

Glas otoka