Foto: Press/GV Line
GLAS OTOKA IZDVOJENO KORČULA

‘Zvijezda Kvarnera’ će od 01. srpnja održavati liniju Korčula – Orebić i povratno

Brodar G&V Line Iadera d.o.o. iz Zadra započinje s održavanjem državne brodske linije broj “614” Korčula – Orebić i obratno, u četvrtak 1. srpnja, doznajemo od tog brodara.

Liniju će održavati brod “Zvijezda Kvarnera”, izgrađen 2016. godine, kapaciteta 173 putnika. Informacije o voznom redu i cijenama usluge će se objaviti kroz naredne dane.

Kako se navodi na stranicama Agencije za obalni linijski pomorski promet, Brodar G & V Line Iadera d.o.o. odabran je kao najpovoljniji ponuditelj za održavanje linije Korčula – Orebić i obratno, ali je na odluku o odabiru izjavljena žalba te nije bilo moguće potpisati ugovor do trenutka dostave odluke Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave kojom se žalba odbacuje, odbija ili se obustavlja žalbeni postupak.

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave objavila je dana 17. lipnja 2021. godine rješenje kojim žalbu odbija kao neosnovanu, čime su stvoreni uvjeti za potpisivanje ugovora.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

G&V Line u 2021. povezuje Zadar sa Suskom

Glas otoka

Brzobrodska linija Rijeka-Krk-Lopar-Silba-Zadar plovi do sredine rujna

Vedran Morin

Brzobrodska linija Rijeka-Krk-Rab(Lopar)-Silba-Zadar i obratno kreće s plovidbom 03. srpnja

Glas otoka