BRAČ GLAS OTOKA

Ribarska večer 30. lipnja na sutivanskoj rivi

U Sutivanu će se u srijedu 30. lipnja održati prva od devet tematskih ribarskih večeri, u sklopu projekta “Fantažija o’ ribe – promocija ribarstva i ribljih proizvoda”. Manifestacija za cilj ima da se lokalno stanovništvo i posjetitelje motivira na povećanu konzumaciju ribe i ribljih proizvoda te tako nastavi pozitivne trendove povećanja potrošnje proizvoda ribarstva i akvakulture na razini cijele države.

Prva ribarska večer će se održati na sutivanskoj rivi, s početkom u 21.00 sat. Više detalja o samom projektu možete vidjeti na Facebook stranici TZO Sutivan.

Ovaj događaj dio je projekta “Fantažija o’ ribe – promocija ribarstva i ribljih proizvoda” kojeg provodi Turistička zajednica Općine Sutivan. Događaj je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Ukupna vrijednost projekta je 342.815,96 HRK, od čega Europska Unija sufinancira 85%, a Republika Hrvatska 15%.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")