Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Glas otoka i Posao.hr donose ažuriranu ponudu poslova na otocima

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

UO Pizzeria Mandrać zapošljava pomoćnog kuhinjskog radnika (m/ž) u Malinskoj. Rok prijave je 2.7. Posao se sastoji od pripreme i dekoriranja tanjura, salata i deserta. Poslodavac osigurava smještaj i tople obroke. Postoji mogućnost stalnog zapošljavanja. Prijavite se.

Aqua Maritime d.o.o. zapošljava prodavača savjetnika (m/ž) u Barbatu Na Rabu. Rok prijave je 30.6. Posao podrazumijeva prodaju odjevnih predmeta i suvenira te savjetovanje kupaca. Potrebna je odgovorna, ozbiljna i komunikativna osoba sa znanjem engleskog jezika i rada na računalu. Više na linku.

Romos-Commerce d.o.o. zapošljava pomoćne konobare (m/ž) u Baški. Rok prijave je 30.6. Posao obuhvaća dočekivanje i primanje gostiju u lokal, pratnju do stola i pomoć u odlaganju garderobe, usluživanje hrane i pića gostima te vođenje brige o brzini i kvaliteti usluge gostiju. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više ovdje.

Helios Faros d.d. zapošljava vozača transfera (m/ž). Mjesto rada je Stari Grad, a prijave su otvorene do 4.7. Posao obuhvaća profesionalni prijevoz gostiju po nalogu recepcije, preuzimanje gostiju na dogovorenom mjestu te prijevoz na odredište. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, dvije godine iskustva na poslovima vozača, zdravstvena sposobnost. Provjerite kako aplicirati.

International Evona d.o.o. zapošljava blagajnika u automat klubu (m/ž) u Hvaru. Prijave su otvorene do 30.6. Posao podrazumijeva rad s gostima kluba, rad s automatima za igre na sreću, vršenje uplata i isplata novca, obavljanje blagajničkih poslova kluba, obavljanje mjenjačkih poslova. Više na linku.

Bilić-Erić d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Pagu. Prijave su otvorene do 30.6. Potrebno je dopuštenje MUP-a za poslove privatne zaštite, važeće liječničko uvjerenje za zaštitara, uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak. Poslodavac nudi osigurani smještaj, hranu i prijevoz. Više na linku.

Fortuna ugostiteljski obrt zapošljava šankera (m/ž) u Malom Lošinju. Rok prijave je 30.6. Posao obuhvaća pripremu kave, točenje pića, slaganje frižidera i ostalo. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Pičuljan Pro-Nautic d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Barbatu Na Rabu. Prijave su otvorene do 30.6. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja u voditeljsku poziciju. Posao obuhvaća obavljanje raznih zadataka vezanih uz stolarske radove u brodogradnji, remontu i održavanju plovila. Više na linku.

Obiteljski dom Bojan Vučković traži fizioterapeuta (m/ž) u Malinskoj. Prijave su otvorene do 1.7. Odgovornosti radnog mjesta obuhvaćaju sve poslove fizioterapeuta u domu za starije i nemoćne osobe. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Zicer, ugostiteljski obrt, zapošljava kuhara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 2.7. Posao obuhvaća pripremu jednostavnih jela. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Na otocima se traže prodavači, konobari, kuhari i kuhinjski radnik, elektroinstalater i noćni čuvar

Glas otoka

Zapošljavanje na otocima: Traže se djelatnici raznih struka na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu, Braču, Hvaru i Visu

Glas otoka

Novi poslovi na otocima: Zapošljavaju na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu i Hvaru

Glas otoka