Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Poslovi na otocima: Traže se šankeri, pomoćni konobari, kuhari, skladištari, mesari…

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Exclusive Change d.o.o. zapošljava blagajnika u mjenjačnici (m/ž) u Omišlju. Rok prijave je 22.6. Posao obuhvaća pružanje financijskih usluga klijentima, slanje dnevnih i mjesečnih izvještaja blagajne i održavanje poslovnice urednom i čistom. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Romos-Commerce d.o.o. zapošljava pomoćne konobare (m/ž) u Baški. Rok prijave je 30.6. Posao obuhvaća dočekivanje i primanje gostiju u lokal, pratnju do stola i pomoć u odlaganju garderobe, usluživanje hrane i pića gostima te vođenje brige o brzini i kvaliteti usluge gostiju. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više ovdje.

Fortuna ugostiteljski obrt zapošljava šankera (m/ž) u Malom Lošinju. Rok prijave je 30.6. Posao obuhvaća pripremu kave, točenje pića, slaganje frižidera i ostalo. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Pičuljan Pro-Nautic d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Barbatu Na Rabu. Prijave su otvorene do 30.6. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja u voditeljsku poziciju. Posao obuhvaća obavljanje raznih zadataka vezanih uz stolarske radove u brodogradnji, remontu i održavanju plovila. Više na linku.

Obiteljski dom Bojan Vučković traži fizioterapeuta (m/ž) u Malinskoj. Prijave su otvorene do 1.7. Odgovornosti radnog mjesta obuhvaćaju sve poslove fizioterapeuta u domu za starije i nemoćne osobe. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Tommy d.o.o. zapošljava mesara (m/ž). Mjesto rada je Vir, a prijave su otvorene do 24.6. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

Specijalistička ordinacija dentalne medicine zapošljava dentalnog asistenta (m/ž) u Krku. Prijave su otvorene do 21.6. Obvezna je dozvola za samostalni rad nadležne komore. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Vir turizam d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Vir, a prijave se zaprimaju do 20.6. Posao podrazumijeva fizičko zapremanje i skladištenje sve robe nabavljene za potrebe Društva, ispostavljanje sve potrebne dokumentacije kod zaprimanja robe u skladište i slično. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Zicer, ugostiteljski obrt, zapošljava kuhara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 2.7. Posao obuhvaća pripremu jednostavnih jela. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Aseo j.d.o.o. zapošljava spremače u kampu (m/ž) u Malome Lošinju. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 21.6. Osigurani su smještaj, tri obroka, radna odjeća i obuća te jedan dan tjedno slobodan. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")