Foto: Press/Losinia.hr
GLAS OTOKA LOŠINJ PROMO

Nakon provedenih investicija, Lopari Camping Resort u sezonu ulazi sa 4 zvjezdice

Lopari Camping Resort dio je tvrtke Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o. iz Malog Lošinja koja u svom portfelju, na otoku Lošinju, ima dva kampa ukupnog kapaciteta 681 jedinica i marinu sa 165 vezova.

Lopari Camping Resort smješten je između dva šarmantna i slikovita gradića Osor i Nerezine, a krasi ga najduža plaža na otoku Lošinju, koja se proteže na preko 800 metara.

“Nakon dvogodišnjeg investicijskog ciklusa u Lopari Camping Resort možemo se pohvaliti novom premium zonom sa 48 novih, prostranih mobilnih kućica, 207 novih, uređenih i opremljenih parcela, novoizgrađenim, modernim sanitarnim čvorom, novim sportskim sadržajima za djecu i odrasle poput mini golfa i multi sporta”, naglašavaju iz ureda Prodaje i marketinga Lošinjske plovidbe – Turizam d.o.o.

Dodaju kako su posebno ponosni na hortikulturno uređenje, pri čemu je posađeno preko 1300 komada različitog otočnog bilja poput alepskog bora, kako bi njegovali, ali i obogatili nadaleko poznatu lošinjsku vegetaciju.

Poručuju kako je ovim podizanjem kvalitete i standarda u Lopari Camping Resortu uslijedilo i podizanje kategorizacije kampa na visoke 4* na što su iznimno ponosni.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")