Foto: Glas otoka
HRVATSKA

Jak vjetar puše na Jadranskoj magistrali

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. HAK poziva vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog održavanja sajma u Benkovcu velike su gužve na prilaznim cestama prema gradu, posebice na državnoj cesti DC503 iz smjera Biograda gdje je kolona vozila od mjesta Šopot.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Pojačan promet očekuje se na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama cesta gdje je zbog radova na snazi privremena regulacija prometa.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")