Foto: Ppess/PU SD/arhiva
CRNA KRONIKA

Na Braču kod 38-godišnjaka pronađene 44 stabljike marihuane, u Splitu kod 53-godišnjaka amfetamin

Policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Tijekom provedenog kriminalističkog istraživanja, prema izvješću PU splitsko-dalmatinske, dana 08. lipnja u mjestu Gornji Humac pronađene su 44 stabljike marihuane koje se oduzete od 38-godišnjaka.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Također, u Splitu je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje identičnoga kaznenog djela. Dana 08. lipnja, temeljem naloga suda, izvršena je pretraga stana kojeg koristi 53-godišnjak te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 8 PVC vrećica s ukupno 30 grama droge amfetamin, digitalna vaga za precizno mjerenje kao i novčani iznos za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 53-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")