Foto: Facebook
POLITIKA

Izvršena primopredaja vlasti u Novalji, novi gradonačelnik ugostio istaknutog umjetnika

Iako na webu Grada Novalje danas nije bilo osvježenih informacija, novoizabrani gradonačelnik, HDZ-ov Ivan Dabo Đono, na svojoj službenoj Facebook stranici potvrdio je da je došlo do primopredaje izvršne vlasti.

Dabo navodi kako je prvi radni dan protekao u razgovoru s pročelnicima gradskih odjela i djelatnicima gradskih službi, a u prvi službeni posjet primljen je poznati novaljski arhitekt i umjetnik Dominik Kunkera.

“Nakon primopredaje izvršnih ovlasti, prvi radni dan protekao je u razgovoru s pročelnicima gradskih odjela i djelatnicima gradskih službi. Prva službena posjeta bio je dugogodišnji suradnik i dogradonačelnik Grada Novalje gospodin Dominik Kunkera. U ugodnom razgovoru osvrnuli smo se na protekla vremena zajedničkog djelovanja i budućnost razvoja našega Grada”, navodi se u prvoj službenoj objavi novoga novaljskoga gradonačelnika, Ivana Daba Đone.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Ivan Dabo (HDZ) ponovno na čelu Grada Novalje

Vedran Morin

Gradonačelnik Novalje opet bi tužio novinare, a ponovno proziva i optužuje HDZ-ovog Dabu

Vedran Morin

Ivan Dabo Đono (HDZ): ‘Vratit ćemo Novalji učinkovitost i dostojanstvo državne uprave’

Vedran Morin