Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Ponuda poslova na otocima: Traže se sezonci na Lošinju, Krku, Rabu, Pagu i Viru

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Aseo j.d.o.o. zapošljava spremače u kampu (m/ž) u Malome Lošinju. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 21.6. Osigurani su smještaj, tri obroka, radna odjeća i obuća te jedan dan tjedno slobodan. Provjerite detalje ovdje.

HP Hrvatska pošta d.d. zapošljava operatera u poštanskom uredu (m/ž). Mjesto rada je Mali Lošinj, a prijave su otvorene do 14.6. Poželjne su osobine kandidata fleksibilnost, komunikativnost, usmjerenost na potrebe korisnika i ostvarivanje rezultata, sklonost timskom radu, točnost i preciznost, organiziranost, motiviranost i proaktivnost. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Obiteljski dom Bojan Vučković traži fizioterapeuta (m/ž) u Malinskoj. Prijave su otvorene do 1.7. Odgovornosti radnog mjesta obuhvaćaju sve poslove fizioterapeuta u domu za starije i nemoćne osobe. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Specijalistička ordinacija dentalne medicine zapošljava dentalnog asistenta (m/ž) u Krku. Prijave su otvorene do 21.6. Obvezna je dozvola za samostalni rad nadležne komore. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Hoteli Krk d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Krku. Prijave su otvorene do 20.6. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Posao podrazumijeva pripremanje raznih vrsti jela. Poslodavac omogućuje smještaj. Pronađite detalje ovdje.

Brodogradnja Pičuljan d.o.o. traži radnika na održavanju (m/ž) i brodskog električara (m/ž). Mjesto rada je Rab, a prijave su otvorene do 30.6. Potrebno je više osoba na pozicijama. Očekuje se srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Vir turizam d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Vir, a prijave se zaprimaju do 20.6. Posao podrazumijeva fizičko zapremanje i skladištenje sve robe nabavljene za potrebe Društva, ispostavljanje sve potrebne dokumentacije kod zaprimanja robe u skladište i slično. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Zicer, ugostiteljski obrt, zapošljava kuhara (m/ž) u Pagu. Rok prijave je 2.7. Posao obuhvaća pripremu jednostavnih jela. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Miša d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) u Pagu. Potrebno je više osoba na poziciji. Aplicirati možete najkasnije do 30.6. Posao obuhvaća prodaju suvenira, izradu privremenih tetovaža i prodaju sladoleda. Poslodavac omogućuje smještaj. Provjerite više putem linka.

Trumm d.o.o. zapošljava na pozicijama tesar (m/ž), zidar (m/ž), djelatnik u proizvodnji alu – stolarije (m/ž) i rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Malinska, a prijave su otvorene do 18.6. Potrebno je više osoba na pozicijama. Uvjeti su srednja stručna sprema i minimalno godina dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")