Pixabay
GLAS OTOKA PROMO

Nova ponuda poslova na otocima

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Marvel Real Estate d.o.o. zapošljava posrednika u prometu nekretninama – agenta (m/ž) u Malinskoj. Rok prijave je 31.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Očekuju se odlične komunikacijske i organizacijske sposobnosti, spremnost za rad na terenu, korištenje MS Office programa te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Aseo j.d.o.o. zapošljava spremače u kampu (m/ž) u Malome Lošinju. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 21.6. Osigurani su smještaj, tri obroka, radna odjeća i obuća te jedan dan tjedno slobodan. Provjerite detalje ovdje.

Specijalistička ordinacija dentalne medicine zapošljava dentalnog asistenta (m/ž) u Krku. Prijave su otvorene do 21.6. Obvezna je dozvola za samostalni rad nadležne komore. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama roštilj majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar za rad na roštilju (m/ž), kuhar (m/ž), kuhar/ sous chef (m/ž). Mjesto rada je Stari Grad ili Grad – Hvar. Poslodavac nudi rad u profesionalno opremljenom restoranu, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok i radnu odjeću. Prijavite se.

Hoteli Krk d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Krku. Prijave su otvorene do 20.6. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Posao podrazumijeva pripremanje raznih vrsti jela. Poslodavac omogućuje smještaj. Pronađite detalje ovdje.

Aurela trgovački obrt zapošljava prodavača (m/ž). Prodaju se suveniri, prehrambeni proizvodi hrvatskih proizvođača i radi se u mjenjačnici. Iskustvo nije uvjet, ali očekuje se poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Smještaj je osiguran. Potražite detalje putem linka.

Trumm d.o.o. zapošljava na pozicijama tesar (m/ž), zidar (m/ž), djelatnik u proizvodnji alu – stolarije (m/ž) i rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Malinska, a prijave su otvorene do 18.6. Potrebno je više osoba na pozicijama. Uvjeti su srednja stručna sprema i minimalno godina dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Lorenco d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž), konobara (m/ž), mesara (m/ž), skladištara/ transportnog radnika (m/ž), prodavača na odjelu građevine (m/ž), pomoćnog mesara (m/ž), prodavača/ pomoćnog skladištara (m/ž). Lokacije rada su Pag, Mandre i Šimuni, a prijaviti se možete najkasnije do 13.6. Provjerite više ovdje.

Pension Ana zapošljava sobara/servira (m/ž). Mjesto rada je Mali Lošinj, a prijave su otvorene do 15.6. Posao obuhvaća posluživanje hrane i pića gostima, održavanje čistoće u restoranu i sobama za goste. Osiguran je besplatni smještaj, besplatna hrana, radna odjeća i obuća te plaćanje troškova sanitarne knjižice. Detalje saznajte ovdje.

MI & TI, obrt, zapošljava iznajmljivača (m/ž). Lokacija rada je Hvar, a prijaviti se možete najkasnije do 1.6. Potrebno je više osoba na poziciji s vozačkom dozvolom B kategorije i iskustvom vožnje automobila i skutera. Obvezno je dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac osigurava smještaj. Detalje provjerite na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")