Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Raste potražnja za djelatnicima na otoku, izdvajamo deset najaktualnijih oglasa

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama roštilj majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar za rad na roštilju (m/ž), kuhar (m/ž), kuhar/ sous chef (m/ž). Mjesto rada je Stari Grad ili Grad – Hvar. Poslodavac nudi rad u profesionalno opremljenom restoranu, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok i radnu odjeću. Prijavite se.

Lorenco d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž), konobara (m/ž), mesara (m/ž), skladištara/ transportnog radnika (m/ž), prodavača na odjelu građevine (m/ž), pomoćnog mesara (m/ž), prodavača/ pomoćnog skladištara (m/ž). Lokacije rada su Pag, Mandre i Šimuni, a prijaviti se možete najkasnije do 13.6. Provjerite više ovdje.

MI & TI, obrt, zapošljava iznajmljivača (m/ž). Lokacija rada je Hvar, a prijaviti se možete najkasnije do 1.6. Potrebno je više osoba na poziciji s vozačkom dotvolom B kategorije i iskustvom vožnje automobila i skutera. Obvezno je dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac osigurava smještaj. Detalje provjerite na linku.

Amarilis Studio j.d.o.o. zapošljava masera (m/ž). Mjesto rada je Vir, a prijave su otvorene do 31.5. Poželjno je iskustvo u maderoterapiji, ali nije uvjet. Očekuje se godina dana radnog iskustva i srednja stručna sprema. Posao podrazumijeva obavljanje masaže u novootvorenom salonu ljepote. Detalje provjerite putem linka.

Rameša Product zapošljava konobara (m/ž). Lokacija rada je Murter, a prijaviti se možete do 23.5. Posao obuhvaća posluživanje kave i pića, a potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Just Follow Us j.d.o.o. zapošljava vodiča u zabavnom parku (m/ž). Mjesto rada je Jelsa, a prijave su otvorene do 14.6. Posao podrazumijeva vođenje grupa u raznim zabavnim aktivnostima, uključujući i sve ostale poslove vezane za park. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i znanje stranog jezika. Provjerite više ovdje.

Lakshmi Vitalis d.o.o. zapošljava djelatnika u studiju za aromaterapiju i njegu tijela (m/ž). Mjesto rada je Komiža, a prijave su otvorene do 5.6. Posao podrazumijeva masažu, njegu lica i tijela te wellnes tretmane. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite putem linka.

Tvornica kruha Zadar traži prodavača (m/ž) u Mandrama. Rok prijave je 31.5. Posao obuhvaća pripremu i prodaju kruha i pekarskih proizvoda. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te srednja stručna sprema. Više na linku.

Kruc d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Pag, a prijaviti se možete do 31.5. Traži se srednja stručna sprema i iskustvo rada od pet godina. Potrebna je samostalnost u radu. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja i smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Martinović-Fish d.o.o. zapošljava vozača dostavnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Ugljan, a prijave su otvorene do 11.6. Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo od pet godina i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")