Preslika/Arkod
NEKRETNINE

PRILIKA Povoljno se prodaje građevinsko zemljište na otoku Pagu

Na otoku Pagu, u mjestu Jakišnica, prodaje se građevinsko zemljište površine 427 m2. Sa zemljišta se pruža panoramski pogled, a nalazi se cca 300 metara od mora. 

Do zemljišta vodi pristupni put, a priključci struje i vode nalaze se u neposrednoj blizini, dok je glavna cesta udaljena 20 metara. Vlasništvo je uredno i bez tereta. Položaj i povoljna cijena ovoga zemljišta idealna su kombinacija za gradnju stambeno-poslovne nekretnine (mješovita namjena) prema vlastitom projektu.

Cijena: 35.000 eura (488/46, k.o. Lun).

Postupak kupoprodaje po izboru kupca:

  • posredovanje u realizaciji kupoprodaje s licenciranim agentom, uključujući proviziju od 3%,
  • kupoprodaja direktno s vlasnikom, bez posredničke provizije.

Informacije:

  • nekretnine.vedran@gmail.com,
  • virtuosz.hr@gmail.com.

Ponešto o lokaciji:

Jakišnica (administrativno pripada Gradu Novalji) je priobalno naselje na otoku Pagu, u Republici Hrvatskoj. Naselje ima mediteransku klimu jer je locirano uz Kvarnerić, dio Jadranskog mora. Asfaltirana cesta do sela napravljena je 80-ih te se poslije razvio turizam. Selo je urbanizirano, napravljene su šljunčane, betonske i pješčane plaže, šetnice, apartmani, auto-kamp i hotel. U selu ima više kuća (posebice apartmana) nego stanovnika, a po zimi selo zamre zbog kraja turističke sezone. Selo robu nabavlja u jedinoj trgovini u mjestu.

Turizam je glavna grana prihoda. Uz hotel, u selu postoje samo obiteljske kuće i vile. Maslinarstvo i ribarstvo se prakticiraju, ali većinom kao hobij. Pokojnici se najčešće pokapaju na groblju u Lunu. Najbliži se dom zdravlja nalazi u Novalji, a bolnica u Zadru. Najbliža vatrogasna postaja je DVD Lun u Lunu. Pošiljke za Jakišnicu mogu se poslati ili podignuti u pošti u Lunu. Uvalu od otvorenog mora čuvaju dva umjetno izgrađena rta, lokalno znanih kao punte. Svakako pogledajte i video prilog niže.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Virtuosz j.d.o.o. preuzeo vlasništvo nad portalom 'Glas otoka'

Glas otoka