Foto: Ivo Biočina (croatia.hr)
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Deset aktualnih: Traže se djelatnici na Hvaru, Pagu, Braču i ostalim otocima

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama roštilj majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar za rad na roštilju (m/ž), kuhar (m/ž), kuhar/ sous chef (m/ž). Mjesto rada je Stari Grad ili Grad – Hvar. Poslodavac nudi rad u profesionalno opremljenom restoranu, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok i radnu odjeću. Prijavite se.

Rameša Product zapošljava konobara (m/ž). Lokacija rada je Murter, a prijaviti se možete do 23.5. Posao obuhvaća posluživanje kave i pića, a potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Tvornica kruha Zadar traži prodavača (m/ž) u Mandrama. Rok prijave je 31.5. Posao obuhvaća pripremu i prodaju kruha i pekarskih proizvoda. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te srednja stručna sprema. Više na linku.

Minemo d.o.o. zapošljava grill/ roštilj majstora (m/ž). Mjesto rada je Vir, a prijaviti se možete najkasnije do 15.5. Očekuje se minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od tri godine. Nudi se plaća prema dogovoru i znanju kandidata. Smještaj i topli obrok su osigurani. Više na linku.

Sokol d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Bolu. Rok prijave je 20.5. Posao podrazumijeva zaštitu poslovnog prostora u prijepodnevnoj smjeni. Potrebna je licenca za zaštitara, a postoji i mogućnost školovanja za zanimanje zaštitara koje u potpunosti financira poslodavac. Nudi se mogućnost rada na neodređebo. Više na linku.

Kruc d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Pag, a prijaviti se možete do 31.5. Traži se srednja stručna sprema i iskustvo rada od pet godina. Potrebna je samostalnost u radu. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja i smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Pyria – Medica d.o.o. traži kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Bol, a prijave se primaju do 31.5. Posao obuhvaća održavanje instalacija i sitne popravke prema potrebi u hotelu. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

Suenos d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Hvaru. Prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Posao obuhvaća pripremanje hrane, a potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac pruža zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Ugostiteljski obrt Festini zapošljava pomoćnog konobara (m/ž). Lokacija rada je Pag, a prijave su otvorene do 22.5. Posao obuhvaća pomoć kuharu u kuhinji. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana iskustva. Više na linku.

Filip I, obrt, traži radnika u fast food-u (m/ž). Mjesto rada je Pag, a prijaviti se možete najkasnije do 22.5. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje hrane i pića gostima. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje provjerite putem linka.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")