Foto: Glas otoka
GLAS OTOKA KRK

Gust promet u oba smjera prema Krčkome mostu

Povećana je gustoća prometa na državnoj cesti “D102” na mostu KRK u oba smjera, javlja Hrvatski autoklub i poziva vozače na pojačan oprez.

Tijekom dana s povećanom gustoćom prometa, na pojedinim dionicama autocesta, državnih, županijskih i lokalnih cesta na kojima se vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji mogući su povremeni zastoji i vožnja u koloni. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Životinja (uočena je KRAVE) na autocesti A1 na 199+500 km između čvora GOSPIĆ i čvora GORNJA PLOČA. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Zbog radova na slovenskoj strani, granični prijelaz Plovanija bit će zatvoren za promet od 10. svibnja u 08:00 do 31. svibnja u 17:00. Obilazak za Portorož je preko graničnog prijelaza Kaštel.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Hrvatski autoklub u 13:30 sati.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")