Foto: Press
POLITIKA

Sanja Tomić i Gari Cappelli uživaju podršku lošinjske Mladeži HDZ-a

Mladež HDZ-a Mali Lošinj dala je potporu kandidatkinji HDZ-a Cres Sanji Tomić za gradonačelnicu grada Cresa i kandidacijskoj listi za Gradsko vijeće.

Kako se navodi u priopćenju, predsjedništvo Mladeži HDZ-a Mali Lošinj daje punu potporu kandidatima HDZ-a Cres na lokalnim izborima, te Gariju Cappelliju, kandidatu HDZ-a za primorsko-goranskog župana.

Uz kavu i druženje s građanima, kandidatkinja HDZ-a za cresku gradonačelnicu na predstojećim lokalnim izborima Sanja Tomić pozvala je sve građanke i građane Cresa da izađu na izbore i daju povjerenje njoj i Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Zahvalila je gostima iz stranačke Mladeži Malog Lošinja na potpori za predstojeće lokalne izbore.

Što se tiče grada Cresa, poručuju da zaslužuje bolju, odgovorniju i marljiviju vlast koja će na nadolazećim izborima 16. svibnja preuzeti HDZ.

“Dajemo snažnu podršku našem kandidatu za župana Primorsko-goranske županije Gariju Cappelli, kandidatkinji za gradonačelnicu Cresa Sanji Tomić, te kandidatima na listi za Gradsko vijeće. Ovdje smo na otoku tradicionalno najsnažnija stranka i uvjeren sam da je već ova demonstracija potpore koju je naš budući župan dobio prilikom skupljanja potpisa, a dobio je preko 10.000 potpisa, jasan znak onoga što ćemo 16. svibnja vidjeti u Primorsko-goranskoj županiji”, kazao je Antonio Badurina, predsjednik Mladeži HDZ-a Mali Lošinj.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Nedić poručio Badurini: ‘Ti tražiš demokraciju, ali ovdje je malo drugačije’

Vedran Morin

Predstavljanje HDZ-ovih kandidatkinja za Cres i Mali Lošinj

Vedran Morin

Plenkoviću, što sad imaš za reći? HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Cresa koristi covid dodatak za predizbornu kampanju

Vedran Morin