Foto: Sandro Puncet (arhiva)
GLAS OTOKA LOŠINJ

Sadnice maslina za iznajmljivače na području Lošinja

Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u okviru akcije Lošinjski cvijet organiziraju Cvjetni sajam u subotu, 8. svibnja, u Malom Lošinju, na Trgu Republike Hrvatske u vremenu od 9,00 do 13,00 sati.

Tom prigodom svim iznajmljivačima na području Grada Malog Lošinja podijelit će se sadnice maslina (oblice) a Grad Mali Lošinj dijelit će sadnice cvijeća svim građanima.

Kako javljaju iz TZG Malog Lošinja, podjela sadnica će se održati uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

“Molimo sve prisutne da prilikom preuzimanja sadnica nose masku za lice i poštuju preporuke o držanju minimalne tjelesne udaljenosti, te će se angažirati dodatni redari koji će voditi računa o epidemiološkom protokolu”, navodi se iz TZ-a.

Na Trgu Republike Hrvatske TZG Malog Lošinja će biti prisutna na dva štanda s abecednim rasporedom iznajmljivača, i to štand od A – M i štand od N -Ž kako bi rasteretili stvaranje većih grupa. Cvjećarnice će nudit sadnice i ukrasno bilje po prigodnim cijenama.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")