Foto: dubrovacka-biskupija.hr
GLAS OTOKA MLJET VJERSKI KUTAK

Prijave za duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu

Prijave za M-ljetovanje 2021., duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu za mlade od 20 do 35 godina, otvorene su 1. svibnja, javlja Dubrovačka Biskupija.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani koji pripadaju toj skupini, a žele iskusiti mir koji bi im pomogao jasnije sagledati svoje životne situacije i odluke koje trebaju donositi. M-ljetovanje je za one koji se ne boje avanture, sklapanja novih prijateljstava, fizičkog rada u prirodi, ali i odmora u ljepotama čistog mora i uživanja u pogledu na zvjezdano nebo te upoznavanja s nevjerojatnim otočićem sv. Marije, otočićem u otoku.

Program je zamišljen kao duhovno edukativni program za mlade s naglaskom na ekologiju i kršćansku meditaciju. Radni dio programa odnosit će se na ekologiju, čišćenje i obnovu u potpunosti zapuštenih starih maslinika. Program koji se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu okuplja ukupno 300 mladih u pet termina.

Termini su: 25. – 31.7.2021.; 1. – 7.8.2021.; 8. – 14.8.2021.; 15. – 21.8.2021. te 22. – 28.8.2021. (internacionalni).

Za prva tri termina među onima koji se prijave do 10. svibnja, prednost imaju oni koji se prvi put prijavljuju na M-ljetovanje. Četvrti termin je bez prednosti, odnosno popunjava se po principu tko se prije prijavi. Peti termin je internacionalni i cijeli termin će se odvijati na engleskom jeziku te je za sudjelovanje potrebno poznavanje engleskog jezika.

“M-ljetovanje preporučite svim prijateljima i poznanicima koji do sad nisu bili na sličnim programima, a vjerujete da bi im bilo dobro i korisno”, poručuju organizatori M-ljetovanja 2021. SKAC-DU.

OBRAZAC ZA PRIJAVE

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")