Pixabay
GLAS OTOKA

Poziv na dobrovoljno cijepljenje privatnih iznajmljivača u Malom Lošinju, Pašmanu i Rijeci

Turistička zajednica grada Rijeke, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i Turistička zajednica Općine Pašman započele su s prikupljanjem podataka za dobrovoljno cijepljenje privatnih iznajmljivača protiv COVID-19.

TZG Rijeka

“Podatke privatnih iznajmljivača prikupljamo sukladno dopisu Ministarstva turizma i sporta do zaključno ovog petka, 7. svibnja 2021. godine do 12 sati. Sve dodatne informacije i poveznica na prijavni obrazac dostavljena je svim privatnim iznajmljivačima na njihove registrirane e-mailove. Podaci za dobrovoljno cijepljenje privatnih iznajmljivača prikupljaju se isključivo putem online obrasca”.

TZG Mali Lošinj

“Prema uputi Ministarstva turizma i sporta RH, molimo da do četvrtka 6.5.2021. godine, pošaljete vašu zainteresiranost za prijavu na dobrovoljno cijepljenje protiv COVID-19 (losinj@visitlosinj.hr). TZG Malog Lošinja će sve zaprimljene podatke objediniti i prema uputi Ministarstva, dostaviti u županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo. Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ će zatim izraditi plan, program i termine cijepljenja o čemu će privatni iznajmljivači biti pravovremeno obaviješteni. Zahvaljujemo na Vašim povratnim odgovorima do četvrtka 6.5.2021. kako bi proslijedili popis u TZ Kvarnera”.

TZO Pašman

“TZO Pašman poziva sve zainteresirane privatne iznajmljivače s područja općine Pašman koji se žele cijepiti da dostave svoje podatke i to najkasnije do srijede, 5. svibnja do 12 sati. Cijepljenje nije obavezno već dobrovoljno i odnosi se isključivo na privatne iznajmljivače odnosno vlasnike, a ne članove njihovih obitelji.

Zainteresirani su dužni dostaviti slijedeće podatke:

Ime i prezime
Datum rođenja
OIB
MBO (matični broj osiguranika HZZO)
Mjesto/grad
Poštanski broj
Broj mobitela
E-mail adresa

Podatke je potrebno dostaviti putem e-maila na: info@pasman.hr ili putem telefona na 023/260-155 ili osobnim dolaskom u ured TZO Pašman. Za sva dodatna pitanja se možete obratiti uredu TZO Pašman”.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")