Foto: Glas otoka
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Ponuda s otoka: Nude se poslovi na Pagu, Murteru, Braču i Hvaru

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Rameša Product zapošljava konobara (m/ž). Lokacija rada je Murter, a prijaviti se možete do 23.5. Posao obuhvaća posluživanje kave i pića, a potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Sokol d.o.o. zapošljava zaštitara (m/ž) u Bolu. Rok prijave je 20.5. Posao podrazumijeva zaštitu poslovnog prostora u prijepodnevnoj smjeni. Potrebna je licenca za zaštitara, a postoji i mogućnost školovanja za zanimanje zaštitara koje u potpunosti financira poslodavac. Nudi se mogućnost rada na neodređebo. Više na linku.

Kruc d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Pag, a prijaviti se možete do 31.5. Traži se srednja stručna sprema i iskustvo rada od pet godina. Potrebna je samostalnost u radu. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja i smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Pyria – Medica d.o.o. traži kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Bol, a prijave se primaju do 31.5. Posao obuhvaća održavanje instalacija i sitne popravke prema potrebi u hotelu. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

Bretanide Resort d.o.o. traži vrtlara (m/ž). Mjesto rada je Bol, a prijaviti se možete najkasnije do 10.5. Poslodavac nudi dodatke na plaću za minuli rad, rad nedjeljom i blagdanom, zajednički smještaj i tri obroka. Nude se redovita i stimulativna primanja. Potrebna je KV ili srednja stručna sprema, marljivost, pouzdanost i fleksibilnost. Provjerite uvjete ovdje.

Suenos d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Hvaru. Prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Posao obuhvaća pripremanje hrane, a potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac pruža zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Ugostiteljski obrt Festini zapošljava pomoćnog konobara (m/ž). Lokacija rada je Pag, a prijave su otvorene do 22.5. Posao obuhvaća pomoć kuharu u kuhinji. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana iskustva. Više na linku.

Filip I, obrt, traži radnika u fast food-u (m/ž). Mjesto rada je Pag, a prijaviti se možete najkasnije do 22.5. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje hrane i pića gostima. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje provjerite putem linka.

Kala, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Supetar, a prijave se zaprimaju do 13.5. Posao podrazumijeva posluživanje hrane i pića, komunikaciju s gostima, naplatu računa. Potrebno je radno iskustvo, motivacija, poznavanje stranih jezika, želja za radom i napretkom. Poželjno je znanje o vinima, posluživanje i dekantiranje istih, sljubljivanje vina s hranom i koktelima. Više na linku.

Žut number 20 d.o.o. / N 20 Restaurant & Bar zapošljava kuhara u restoranu (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) u restoranu te slastičara (m/ž) u restoranu. Rok prijave je 7.5., a lokacije rada su otok Žut i Kornati – otok Piškera. Uvjeti su poznavanje namirnica, metoda i tehnika skladištenja namirnica i gotovih proizvoda prema HACCAP-u, besprijekorna osobna higijena te želja za nadmašivanje očekivanja gostiju. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Na otocima se traže prodavači, konobari, kuhari i kuhinjski radnik, elektroinstalater i noćni čuvar

Glas otoka

Zapošljavanje na otocima: Traže se djelatnici raznih struka na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu, Braču, Hvaru i Visu

Glas otoka

Novi poslovi na otocima: Zapošljavaju na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu i Hvaru

Glas otoka