Pixabay
COVID19 GLAS OTOKA HVAR

Obavijest Grada Staroga Grada: Poziv na cijepljenje za privatne iznajmljivače

Cjepivo je trenutačno najučinkovitije sredstvo u borbi s pandemijom, te je Ministarstvo turizma i sporta RH uputilo dopis o prikupljanju iskazivanja interesa za dobrovoljno cijepljenje.

“Mole se svi zainteresirani registrirani privatni iznajmljivači koji se žele cijepiti da se prijave putem emaila info@visit-stari-grad.com ili na broj telefona 021 765 763 te da dostave potrebne podatke”, navodi se u pozivu s rokom prijave do srijede, 05. svibnja, do 12:00 sati.

Nakon prijava HZZJZ će izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima ili drugi prikladan način o čemu će te biti pravodobno obaviješteni. iz Grada napominju da je prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na registrirane privatne iznajmljivače, nositelje rješenja o kategorizaciji.

“Termini cijepljenja ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje HZZJZ i institucije koje provode cijepljenje dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na lokaciji u trenutku cijepljenja. S obzirom na interes i spremnost turističkog sektora za cijepljenje protiv bolesti COVID 19 kako bi osigurali bolju turističku sezonu i najvažnije sigurnost građana pozivamo sve iznajmljivače koji su zainteresirani da se odazovu ovome pozivu. Grad Stari Grad zahvaljuje na suradnji kako bi u ovim vremenima svi ostali sigurni i osigurali siguran boravak turistima u Hrvatskoj”, navode u pozivu.

L.S.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")