Foto: Facebook
POLITIKA

Dubravko Devčić (NL): ‘U narednim danima će biti podmetanja i lažnih izjava kako bi nas ocrnili’

Kako je i najavio, nositelj Nezavisne liste za Gradsko vijeće Dubravko Devčić, ujedno i kandidat za gradonačelnika Grada Malog Lošinja, uz objavu kandidata, reagirao je na prozivke nastavno na informacije koje su se posljednjih dana pojavile u javnom prostoru i navodne postizborne dogovore oko suradnje s lošinjskim HDZ-om.

Devčić tako još jednom ponavlja da nema dogovore ni sa kakvim strankama, privatnim osobama, građevinskim ili nekim drugim lobijima i, kako kaže, ne ulazi u koaliciju s nikim.

“Znam da će u narednim danima biti podmetanja, lažnih izjava da bi se naša lista ocrnila, ali to samo pokazuje našu snagu. Dobrobit svih građana malih mjesta, okolnih otoka i samoga grada Malog Lošinja te čist obraz nisu na prodaju i nemaju cijenu, što sam dokazao i u svom dosadašnjem radu kao gradski vijećnik Grada Malog Lošinja u proteklih osam godina. Moj otac me naučio da ovdje gdje živimo je naš dom, dom naše djece i kako je on davao sebe za dobrobit svakog čovjeka i razvoj ovog otoka tako se i ja ponašam”, istaknuo je nezavisni Devčić.

Dodaje kako je kandidacijsku listu pokušao napraviti od ljudi za koje smatra da su pravdoljubivi, hrabri, nepotkupljivi i stručni u svojoj profesiji.

“Do sada smo bili otvoreni prema svima, nastojali smo svakoga saslušati i posvetiti im našu pažnju, a tako ćemo nastaviti raditi i dalje”, zaključuje.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Nedić (HDZ): ‘I Devčić ima svoju cijenu’; Devčić (NL): ‘Nudili su, ali nema te cijene’

Vedran Morin

SJEDNICA GV-a: Ex post facto law Dubravka Devčića

Glas otoka

Ana Kučić: Napuštanjem sjednice GV-a pokazali ste svoju odgovornost prema građanima

Vedran Morin