Foto; Press
POLITIKA

Peđa Grbin dao podršku Marinku Žicu i njegovoj kandidaturi za načelnika Općine Punat

Predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin je, u sklopu svog obilaska terena i davanja podrške kandidatima SDP-a na lokalnim izborima, posjetio Punat kako bi podržao kandidaturu Marinka Žica za načelnika Općine Punat.

Brojna je bila ekipa za podršku pa su u Punat stigli i zastupnica u EU parlamentu Romana Jerković, potpredsjednik županijske organizacije SDP-a Željko Jovanović i politička tajnica SDP-a Hrvatske Mirela Ahmetović.

Od strane domaćina, uz Marinka Žica, bili su tu i članovi i simpatizeri, od mladih do umirovljenika, koji su poslušali svoje goste i porazgovarali o aktualnim temama. Istaknuo je investicije koje su se odradile u njegova dva mandata na području Općine i naglasio da se nipošto ne može reći da je općina u dugovima. Pojasnio je da sve jedinice lokalne samouprave uzimaju kredite radi izvršenja kapitalnih investicija. U Puntu su te investicije škola i školska sportska dvorana, prošireno groblje, 22 POS-ova stana, 5000 kvadrata površine koji čine novi Centralni trg mjesta, operativna obala, uređeno mjesto, sustav odvodnje otpadnih voda proveden skoro 100%, sustav zbrinjavanja otpada, itd.

Predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin, svoj je govor započeo izrazom podrške prijatelju iz Punta u kandidaturi za treći mandat rekavši da nekoliko godina nije bio u Puntu i da se ugodno iznenadio “koliko je toga napravljeno marljivim radom”. Naglasio je da u lokalnoj sredini biramo ljude koje znamo, a što je ta sredina manja to su nam ti ljudi bliži, te se oni ne mogu skrivati.

Romana Jerković je naglasila da je Marinko Žic u dva mandata ostvario sjajan rezultat. U svom je izražajnom stilu naglasila je da je u središtu politike čovjek i njegova dobrobit, a da je politika posao koji zahtijeva da budemo čvrsti i strpljivi.

Željko Jovanović napomenuo je da je Marinko načelnik – prijatelj kojem se svatko može obratiti, i da stoga nije teško dati mu priliku za još jedan mandat.

Na kraju je Mirela Ahmetović u pomalo emotivnom govoru, istaknula da Marinko Žic daje sve od sebe, i da je i nju inspirirao da svoj posao obavlja bolje.

“Kada bi Marinko ostvario jedan projekt, ja bi se osjećala krivom što i ja nisam isto napravila“, rekla je.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Peđa Grbin (SDP): Izjave Plenkovića o novinarima su nekorektne i neprimjerene

Glas otoka

Marinko Žic (SDP): ‘Moji se politički ciljevi i motivi nisu promijenili, a to je ostvarenje kvalitetnih uvjeta za život’

Vedran Morin

Predstavljena kandidacijska lista koalicije SDP-PGS za lokalne izbore u Puntu na Krku

Glas otoka