Foto: Press/HDZ
POLITIKA

Gari Cappelli (HDZ) predao preko 10.000 potpisa podrške kandidaturi za župana PGŽ

Kandidat HDZ-a za župana Primorsko-goranske županije, Gari Cappelli predao je 10.583 potpisa izbornom povjerenstvu.

“Drage Riječanke i Riječani, drage Goranke i Gorani, drage Primorke i Primorci, drage otočanke i otočani od srca vam hvala na ovako velikoj i brojnoj podršci. Smatram ovo obavezom da ova županija završi sa stagnacijom i krene u revitalizaciju. Nužan je snažni gospodarski i turistički razvoj, kao i rješavanje pitanja demografije uz cjelokupni razvoj i investicije. Zajedno ćemo stvoriti županiju vitalnosti”,  istaknuo je Cappelli.

U pratnji Olega Butkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture i predsjednika županijske organizacije HDZ-a, izbornom povjerenstvu je predao potpise podrške kandidaturi za župana, ali i za Županijsku skupštinu.

“Predali smo listu za Županijsku skupštinu koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica u koaliciji sa Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom, pobjedničku listu koju ću osobno predvoditi kao predsjednik županijske organizacije HDZ-a. Na toj listi se nalaze najjači i najrespektabilniji ljudi iz primorsko-gorasnke županije”, poručio je Butković.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Gari Cappelli (HDZ) predstavio svoje zamjenike

Glas otoka

FOTO U Malom Lošinju održan HDZ-ov predizborni skup, pogledajte kako su kršene mjere

Vedran Morin

Cappelli o Velopinu 2012. godine: ‘Iskoristit ćemo vrlo brzo to gradsko ruglo’

Vedran Morin