Foto: DVD Rab
CRNA KRONIKA IZDVOJENO

FOTO/VIDEO DVD Rab uspješno sanirao požar na iznimno zahtjevnoj intervenciji u Palitu

Policijski službenici Policijske postaje Rab u suradnji s protupožarnim inspektorom završili su očevid požara koji je izbio u srijedu 28. travnja na napuštenoj zgradi u mjestu Palit. Prema rezultatima očevida, za uzrok požara isključuje se tehnički čimbenik. U požaru su dijelovi prvog i drugog kata zgrade izgorjeli, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Kako je za Glas otoka rekao zapovjednik DVD-a Rab, Milivoj Ličina, terenski zadatak bio je iznimno zahtjevan jer je obuhvaćeno 200 kvadrata međukatne konstrukcije, te je prijetila opasnost od urušavanja za vrijeme intervencije rapskih vatrogasaca. Postojala je i bojazan da se netko nalazi u opožarenoj zgradi, no srećom nije bilo nikoga. Ličina se ujedno zahvaljuje Hitnoj pomoći koja je također bila na intervenciji kao osiguranje.

Kako nam je otkrio zapovjednik, na terenu su bila četiri vatrogasna vozila uključujući 15 vatrogasaca. Dojava je zaprimljena u 7:11 sati, dok je požar ugašen u 10:30 sati.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Zlatko Komadina posjetio rapske vatrogasce

Glas otoka

Pet toplih obroka dnevno za vatrogasce Raba

Glas otoka

Rab i Krk dobivaju nova navalna vozila u sklopu projekta modernizacije vatrogasnih postrojbi

Vedran Morin