IZDVOJENO MULTIMEDIJA

Snimka online seminara ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je u petak 09. travnja online seminar “(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja”. Predavač  dr.sc. Marin Kukoč, dipl.ing.agr, na seminaru je govorio koji su uvjeti za osnivanje, a koji za poslovanje (O)PG-a, o koracima do osnivanja i uvjetima poslovanja, dopunskim djelatnostima te kako izračunati ekonomsku veličinu.

O predavaču:

Dr.sc. Marin Kukoč, dipl.ing.agr. doktorirao je na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom “Procjena učinka pretpristupnih programa na poslovanje poljoprivrednih poduzeća u RH”. Vlasnik je obrta SpartiuM Consulting, specijaliziranog za savjetodavne usluge iz područja ruralnog razvoja. Tijekom svoje profesionalne karijere održao je brojne edukacije korisnicima mjera EU programa ruralnog razvoja. Autor je i brojnih stručnih članaka na temu ruralnog razvoja koje objavljuje u specijaliziranim časopisima namijenjenim poljoprivrednicima.

Snimka seminara je dostupna u nastavku i YouTube kanalu Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Besplatni online seminar ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Glas otoka

OTOČNI DIJALOG Webinar o ruralnom razvoju otoka

Glas otoka

Radionica ‘Osnove digitalnog marketinga’

Glas otoka