Foto: Press
POLITIKA

Mario Franković najavio predstavljanje kandidacijske liste

Nestranački kandidat za gradonačelnika Grada Malog Lošinja Mario Franković predao je Gradskom izbornom povjerenstvu preko 400 potpisa podrške njegovoj kandidaturi.

Na izborima za gradonačelnika nastupit će kao kandidat grupe birača, odnosno kao neovisan kandidat.

“Hvala građanima Malog Lošinja na velikoj podršci koja stiže sa svih strana. Veliko hvala i brojnim volonterima naše platforme koji su posljednjih dana prikupljali potpise podrške. Uopće ne sumnjam u dobar rezultat na predstojećim izborima jer imamo najbolji program, najbolje ljude te golemu energiju i entuzijazam“, ističe Franković.

Iako će nastupiti kao neovisan kandidat na svibanjskim izborima, Franković će biti nositelj koalicijske liste SDP-Laburisti-HSU koja podržava njegovu kandidaturu za gradonačelnika.

“Nikada nisam bio član niti jedne stranke i upravo zato pred birače izlazim kao neovisan kandidat. Svjestan sam činjenice da sam ne mogu pokrenuti promjene i zato sam oko sebe okupio kvalitetan tim ljudi koji nisu opterećeni ideologijom. Kao političar koji želi okupljati, pozvao sam sve one koji žele promjene da nam se pridruže u jednoj većoj platformi kao što je #LošinjZa180. Odazvali su se iz SDP-a, HSU-a u Hrvatskih laburista – stranke rada. Mi smo ekipa sastavljena od vrlo različitih pojedinaca kojima je zajedničko ono najvažnije – želja za kvalitetnijim životom u Malom Lošinju i boljitak našega grada i naših otoka“, naglašava Franković.

Sastav liste bit će predstavljen javnosti na skorašnjoj konferenciji za medije.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Katarina Golubović i Ivan Koharović u GV-u Grada Malog Lošinja

Josip Radić

Franković Devčiću ponudio mjesto predsjednika GV-a, Devčić odabrao HDZ zbog zemljišta?

Vedran Morin

Dejan Nekić (SDP): ‘Franković je ponudio najdetaljniji program i vodi pozitivnu kampanju’

Vedran Morin