Press/TZ Bol
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Provjerite ovotjednu ponudu poslova s Krka, Paga, Brača i Hvara

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Hotel Tamaris zapošljava pomoćnog konobara – šankera (m/ž) i spremačicu/ čistačicu (m/ž). Mjesto rada je Baška na Krku, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poželjno je radno iskustvo. Poslodavac osigurava grupni smještaj i prehranu. Aplicirajte.

Rameša Product zapošljava konobara (m/ž). Lokacija rada je Murter, a prijaviti se možete do 23.5. Posao obuhvaća posluživanje kave i pića, a potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Bretanide Resort d.o.o. traži vrtlara (m/ž). Mjesto rada je Bol, a prijaviti se možete najkasnije do 10.5. Poslodavac nudi dodatke na plaću za minuli rad, rad nedjeljom i blagdanom, zajednički smještaj i tri obroka. Nude se redovita i stimulativna primanja. Potrebna je KV ili srednja stručna sprema, marljivost, pouzdanost i fleksibilnost. Provjerite uvjete ovdje.

Empresa d.o.o. zapošljava zidara (m/ž). Lokacija rada je Hvar, a prijave su otvorene do 1.5. Poslovi podrazumijevaju zidarske i ostale poslove na graditeljstvu. Traži se radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Suenos d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Hvaru. Prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Posao obuhvaća pripremanje hrane, a potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac pruža zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Ugostiteljski obrt Festini zapošljava pomoćnog konobara (m/ž). Lokacija rada je Pag, a prijave su otvorene do 22.5. Posao obuhvaća pomoć kuharu u kuhinji. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana iskustva. Više na linku.

Filip I, obrt, traži radnika u fast food-u (m/ž). Mjesto rada je Pag, a prijaviti se možete najkasnije do 22.5. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje hrane i pića gostima. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje provjerite putem linka.

Kala, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Supetar, a prijave se zaprimaju do 13.5. Posao podrazumijeva posluživanje hrane i pića, komunikaciju s gostima, naplatu računa. Potrebno je radno iskustvo, motivacija, poznavanje stranih jezika, želja za radom i napretkom. Poželjno je znanje o vinima, posluživanje i dekantiranje istih, sljubljivanje vina s hranom i koktelima. Više na linku.

Opus Dignum d.o.o. zapošljava vozače kipera (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Lokacija rada je Hvar, a prijaviti se možete najkasnije do 21.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Easy Consult d.o.o. zapošljava radnika na riječnim / oceanskim kruzerima (m/ž). Rok prijave je 1.5. Potrebni su uvjeti poznavanje talijanskog ili nejmačkog jezika te znanje engleskog jezika. Prednost donosi poznavanje španjolskog i francuskog jezika. Potrebna je godina do dvije radnog iskustva i važeća EU putovnica. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")