Foto: Press
POLITIKA

U Puntu na Krku predstavljena koalicija SDP-PGS-HSU s kandidaturom Marinka Žica za načelnika Općine

Svoju kandidaturu za načelnika Općine Punat na predstojećim lokalnim izborima predstavio je u petak 23. travnja Marinko Žic ispred koalicijske liste koju čine SDP-PGS- HSU.

Marinko Žic/Foto: Press

Kandidat za načelnika je dosadašnji načelnik Općine Punat u dva mandata i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Punat, Marinko Žic, koji je potpisao koalicijski sporazum s predsjednikom puntarske podružnice PGS-a, Goranom Gržančićem, dok je u ime HSU svoj potpis na Sporazum dao predsjednik HSU PGŽ Davor Zubović.

Marinko Žic i Marina Medarić/Foto: Press

Ovo je službeni početak kampanje za lokalne izbore u Puntu, a svoju su podršku koaliciji i kandidatu dali Darijo Vasilić, predsjednik PGS-a, Marina Medarić u ime SDP-a PGŽ i koordinatorica stranke za otoke te Romana Jerković, SDP-ova zastupnica u Europskom parlamentu.

Nakon službenog potpisivanja Sporazuma, slijedi prikupljanje potpisa za lokalne i županijske izbore na štandu na rivi u Puntu, subotu i nedjelju od 10 do 12 sati.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Dejan Nekić (SDP): ‘Franković je ponudio najdetaljniji program i vodi pozitivnu kampanju’

Vedran Morin

Đanino Sučić (UK): ‘Želim grad bez tajni za njegove stanovnike’

Vedran Morin

Marinko Žic (SDP): ‘Moji se politički ciljevi i motivi nisu promijenili, a to je ostvarenje kvalitetnih uvjeta za život’

Vedran Morin