Press
HRVATSKA ISTRA I KVARNER

Istra i Kvarner u najnovijem izdanju njemačkog ADAC Reisemagazina

U poznatom njemačkom dvomjesečniku ADAC Reisemagazin, u izdanju za svibanj i lipanj, čak 59 stranica je posvećeno Istri i Kvarneru.

Press

“Predstavljanje regije Kvarner u magazinu koji se distribuira u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, te u zemljama Beneluxa, na čak 45 stranica zaista je neprocjenjiv domet. Reportaže kroz koje je predstavljen Kvarner – bezvremenski tekstovi i fotografije koje mame uzdahe, dočaravaju kvarnersku ponudu i pozivaju u pravom smislu riječi… doslovno osjetite poriv da dođete, vidite, opipate i kušate …to je također neprocjenjivo, kao što je i neprocjenjiva dugogodišnja suradnja i poznanstva Turističke zajednice Kvarnera, novinara i fotografa koji su na izuzetan način predstavili našu regiju zahvaljujući nizu posjeta realiziranih kroz studijska putovanja i uvijek neka nova otkrivanja Kvarnera“, izjavila je direktorica Turističke zajednice Kvarnera, dr.sc. Irena Peršić Živadinov.

U najavi novog broja Reisemagazina kroz niz reportaža posvećenih kulturi, prirodi, nautičkom turizmu, gastronomiji, aktivnom odmoru i ostalim preporukama protežu se fascinantne fotografije kvarnerskog krajolika koje pozivaju i daju osjećaj da ste na odmoru čak i dok čitate.

Na Kvarneru su istaknute posebne teme kao što je Rijeka – Europska prijestolnica kulture, Nacionalni park Risnjak i Gorski kotar, hoteli koji nude pogled koji ostavlja bez daha kao što su hotel Imperial na Rabu, Bellevue na Lošinju ili Navis u Opatiji… ili čarobni svijet kvarnerskih otoka koji poziva na jedrenje. Kroz ostale preporuke Kvarner i Istra opisani su kao regije magične privlačnosti za odmor s pitoresknim gradovima, očaravajućim zaljevima i prekrasnim svijetom planina… i besprijekornom gastronomijom.

Press

Njemački autoklub ADAC osnovan davne je 1903. godine, broji preko 21 milijun članova i najveći je i najpoznatiji takav klub u Europi. Glavna svrha ADAC-a je zastupanje i promicanje interesa automobilizma, moto-sporta i turizma. Stoga se u sklopu ADAC autokluba objavljuje i niz stručnih magazina i ostalih publikacija posvećenih putovanjima i turizmu kao što su razne mape i atlasi, vodiči po kampovima, opći vodiči za putovanja i sl. Publikacije i turistički vodiči ADAC-a unutar sektora smatraju se najrelevantnijim pokazateljem kvalitete.

ADAC Reisemagazin ima čitateljsku publiku od 740.000 po svakom izdanju i kao takav ubraja se među vodeće publikacije o putovanjima u Njemačkoj. Vrijednost jedne stranice iznosi 9.500€, što znači da je medijsko dostignuće ovih reportaža preko 560.000€. Osjećajte se kao lokalni stanovnik – uživajte i doživite nešto posebno, to je moto ekskluzivnog ADAC Reisemagazina što potiče želju za putovanjem – od kratkog odmora tijekom vikenda do velikog i dugo iščekivanog godišnjeg odmora.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Predstavnici Unije Kvarnera u obilasku gradova i općina Istre i Kvarnera

Glas otoka

Stranka s Imenom i Prezimenom u Rijeci predstavila svoj tim za Istru i Kvarner

Glas otoka