Ilustracija. Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

U Hvaru se traže kuhari, majstor za strojeve i zidar, u Komiži vodoinstalater i konobari

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava kuhara (m/ž) i kuhara – Sous Chefa (m/ž) u gradu Hvaru. Prijaviti se možete najkasnije do 28.4. Poslodavac osigurava rad u profesionalno opremljenom okruženju, iskustvo rada u luksuznom zdanju, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok, radnu odjeću te stimulativna primanja. Aplicirajte.

Kamp Šimuni traži pizza majstora (m/ž) i djelatnika u burger baru (m/ž). Mjesto rada je otok Pag, a prijave su otvorene do 30.4. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Uvjeti su marljivost, kreativnost, sposobnost rada u mladom i dinamičnom timu te radno iskustvo. Potrebna je sanitarna knjižica, e-knjižica i potvrda o nekažnjavanju. Aplicirajte.

Hotel Tamaris zapošljava pomoćnog konobara – šankera (m/ž) i spremačicu/ čistačicu (m/ž). Mjesto rada je Baška na Krku, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poželjno je radno iskustvo. Poslodavac osigurava grupni smještaj i prehranu. Aplicirajte.

Obala Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji prodajni predstavnik – prodajni kanal HoReCa (m/ž). Lokacija rada je Rijeka i okolica, a prijaviti se možete najkasnije do 26.4. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, poznavanje segmenta HoReCa, dobro poznavanje rada u MS Office-u, vozačka dozvola B kategorije te razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine. Prijavite se.

Opus Dignum d.o.o. traži majstora za strojeve (m/ž) u Hvaru. Rok prijave je 9.5. Potrebno je prethodno iskustvo u radu na građevinskim strojevima te mehaničarsko iskustvo u održavanju i popravljanju strojeva. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Empresa d.o.o. zapošljava zidara (m/ž). Lokacija rada je Hvar, a prijave su otvorene do 1.5. Poslovi podrazumijevaju zidarske i ostale poslove na graditeljstvu. Traži se radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Lenity j.d.o.o. zapošljava konobara u A La Carte restoranu u riblji restoran Komiža (m/ž). Mjesto rada je Komiža, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a uvjet je završena srednja škola. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godine dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite ovdje.

Suenos d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Hvaru. Prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Posao obuhvaća pripremanje hrane, a potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac pruža zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Kala, ugostiteljski obrt, zapošljava konobara u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Supetar, a prijave se zaprimaju do 13.5. Posao podrazumijeva posluživanje hrane i pića, komunikaciju s gostima, naplatu računa. Potrebno je radno iskustvo, motivacija, poznavanje stranih jezika, želja za radom i napretkom. Poželjno je znanje o vinima, posluživanje i dekantiranje istih, sljubljivanje vina s hranom i koktelima. Više na linku.

Vodovod i odvodnja Otoka Visa d.o.o. traže vodoinstalatera (m/ž). Lokacija rada je Komiža, a prijave su otvorene do 27.4. Posao obuhvaća vodoinstalaterske poslove održavanja i izgradnje cjevovoda i priključaka. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr. 

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Ponuda s otoka: Nude se poslovi na Pagu, Murteru, Braču i Hvaru

Glas otoka

Tražite posao na otoku? Provjerite koji su oglasi aktivni ovoga tjedna

Glas otoka

Deset najatraktivnijih ponuda za posao ovoga tjedna na otocima

Glas otoka