Foto: Internet
COVID19 GLAS OTOKA IZDVOJENO KRK

Brzi antigenski testovi na otoku Krku

Na otoku Krku provode se brzi antigenski testovi u ispostavi Doma zdravlja Primorske-goranske županije u Krku i ambulantama u većim naseljima.

Svi zainteresirani za testiranje mogu se javiti putem adrese e-pošte rapidcovidtest@domzdravlja-pgz.hr u kojemu treba navesti ime i prezime, mjesto i adresa boravišta te broj telefona po zaprimanju maila. Djelatnici Doma zdravlja Primorsko-goranske županije u najkraćem će mogućem roku kontaktirati korisnika te će dogovoriti mjesto i termin testiranja.

Testiranje se obavlja od ponedjeljka do petka od 7,30 do 15,00 sati, a nalazi testiranja dostupni su nakon 15 minuta. Cijena testa je 150 kn (plativo u gotovini na mjestu testiranja), dok su za provedbu testiranja pripremljeni upitnici na engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku.

Za izlazak iz Hrvatske ili ulazak u Hrvatsku jedna od tri mogućnosti je i brzi antigenski test na COVID-19 koji nije stariji od 48 sati (računajući od vremena uzimanja brisa do dolaska na granični prijelaz).

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")