Foto: happytovisit.com
COVID19 GLAS OTOKA VJERSKI KUTAK

U hvarskoj katedrali sljedeći tjedan neće se slaviti mise

Župa sv. Stjepana I., pape i mučenika, u Hvaru objavila je 17. travnja da se katedralni župnik u Hvaru, don Toni Plenković, kao i župni pomoćnik don Ivan Jurin, nalaze u samoizolaciji koja im je određena do 24. travnja, javlja Informativna katolička agencija.

U nedjelju 18. travnja misu u katedrali u 10 sati slavit će dominikanac iz samostana Sv. Petra mučenika u Staromu Gradu o. Mirko Jagnjić, a misu u 19 sati hvarski franjevac fra Joakim Jaki Gregov. U Brusju i Velomu Grablju, u župama koje poslužuje don Ivan Jurin, neće se slaviti mise. Kroz sljedeći tjedan u hvarskoj katedrali neće biti dnevne mise, ali će katedralni župnik i pomoćnik mise slaviti u samoizolaciji i prema intencijama.

“Zahvaljujemo na razumijevanju, molimo za sve koji su oboljeli i sve župljane pozivamo na pojačani oprez i odgovorno ponašanje”, objavljeno je iz katedralne župe u Hvaru.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")