Press vizual
GLAS OTOKA IZDVOJENO KRK

Online edukacija TZ Malinska-Dubašnica ‘Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji’

Camino Krk novi je turistički proizvod kao i dodatni motiv dolaska gostiju u pred i posezoni, a gosti su u prilici upoznati brojna mjesta te doživjeti posebno duhovno iskustvo u ljepoti krčkoga krajolika. O popularnosti Camino ruta govori i podatak o čak 2.500.000 pretraživanja mjesečno na Google tražilici. Tijekom 2020. godine zabilježen je značajan interes gostiju i javnosti za Camino rutu na otoku Krku, osobito domaćih gostiju te gostiju s područja Slovenije, Italije i Austrije.

Stoga Turistička zajednica Malinska-Dubašnica poziva u četvrtak, 22. travnja u 11 sati, na predavanje “Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji”, koje će održati marketinški stručnjak Vedran Pražen. Predavanje će se odvijati online, preko Zoom platforme.

Teme su sljedeće:

  • Camino Krk – prilika za produljenje sezone i u pandemiji
  • Pozicioniranje otoka Krka na europskoj mreži Camino puteva
  • Prilika za razvoj turističkog proizvoda izvan sezone
  • Tko su ciljani gosti i kako do njih doći
  • Marketing u turizmu za vrijeme pandemije
  • Kako doći do direktnih rezervacija?
  • Internet marketing savjeti
  • Google Maps – neiskorištena prilika za doći do više gostiju

Predavač:

Vedran Pražen – tajnik Bratovštine Sv. Jakova

Hodočasnik i konzultant u digitalnom marketingu. Prošao preko 3000 km na Camino rutama u Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj i Hrvatskoj. Organizirao i vodio više hodočasničkih grupa za Camino de Santiago. Preko 20 godina iskustva u primjeni digitalnog marketinga u turizmu, autor dvije knjige iz Internet marketinga, gost predavač na konferencijama, fakultetima i stručnim radionicama.

Tijekom predavanja će se jednostavnim jezikom, bez korištenja informatičkog žargona, objasniti konkretni koraci kojima se povećava zarada u turizmu, uz praktične primjere.

Kome je namijenjen poziv?

Poziv je namijenjen svim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj, pružateljima usluge smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističkim agencijama, ugostiteljskim objektima na području Turističke zajednice Grada Krka, Turističke zajednice Općine Malinska-Dubašnica, Turističke zajednice Općine Omišalj-Njivice, Turističke zajednice Općine Punat, Turističke zajednice Općine Vrbnik, Turističke zajednice Općine Baška i Turističke zajednice Općine Dobrinj.

Prijava se vrši putem sljedeće POVEZNICE.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Predstavljanje Camina Krk i edukacija 'Kako povećati zaradu u turizmu'

Glas otoka