Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Tražite posao na otoku? Provjerite koji su oglasi aktivni ovoga tjedna

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Hotel Tamaris zapošljava pomoćnog konobara – šankera (m/ž) i spremačicu/ čistačicu (m/ž). Mjesto rada je Baška na Krku, a prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poželjno je radno iskustvo. Poslodavac osigurava grupni smještaj i prehranu. Aplicirajte.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) na otoku Pagu. Rok prijave je 19.4. Posao obuhvaća istovar robe i ambalaže, smještanje, sortiranje, izdavanje robe i vođenje evidencije. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Potrebne su marljive osobe, poželjno sa iskustvom. Aplicirajte.

Opus Dignum d.o.o. traži majstora za strojeve (m/ž) u Hvaru. Rok prijave je 9.5. Potrebno je prethodno iskustvo u radu na građevinskim strojevima te mehaničarsko iskustvo u održavanju i popravljanju strojeva. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Empresa d.o.o. zapošljava zidara (m/ž). Lokacija rada je Hvar, a prijave su otvorene do 1.5. Poslovi podrazumijevaju zidarske i ostale poslove na graditeljstvu. Traži se radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava voditelja smjene u kuhinji (m/ž), kućnog majstora – vodoinstalatera (m/ž), konobara – A la carte (m/ž), kuhara – A la carte (m/ž), šefa kuhinje (m/ž), slastičara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), glavnog barmena (m/ž). Posao se odvija u Bolu i Supetru. Provjerite uvjete te ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Lenity j.d.o.o. zapošljava konobara u A La Carte restoranu u riblji restoran Komiža (m/ž). Mjesto rada je Komiža, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a uvjet je završena srednja škola. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godine dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite ovdje.

Suenos d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Hvaru. Prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Posao obuhvaća pripremanje hrane, a potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac pruža zajednički smještaj. Detalje provjerite ovdje.

Grabov rat d.o.o. traži privezivača plovila u luci (m/ž). Lokacija rada je Bol, a prijave su otvorene do 2.5. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava topli obrok. Rad nedjeljom ili blagdanom obračunava se po uvećanom postotku. Provjerite više putem linka.

Pičuljan Pro- Nautic d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Barbatu Na Rabu. Rok prijave je 25.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Postoji mogućnost napredovanja u voditeljsku poziciju. Posao obuhvaća stolarske radove u brodogradnji, remont i održavanje plovila, obradu i bojenje drva, izradu raznih dijelova te montaže istih. Više na linku.

Subić d.o.o. zapošljava kuhinjskog radnika (m/ž) u Silbi. Prijave se zaprimaju do 30.4. Posao podrazumijeva ispomoć u kuhinji, pranje suđa i slično. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Maestral Vir j.d.o.o. traži prodavača (m/ž). Rok prijave je 1.5., a rad se odvija u Viru. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Posao obuhvaća prodaju plažnih rekvizita u suvenirnici. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Ponuda s otoka: Nude se poslovi na Pagu, Murteru, Braču i Hvaru

Glas otoka

U Hvaru se traže kuhari, majstor za strojeve i zidar, u Komiži vodoinstalater i konobari

Glas otoka

Deset najatraktivnijih ponuda za posao ovoga tjedna na otocima

Glas otoka