Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO KORČULA

Otvoren je natječaj za izbor komunikativnog slogana destinacije otoka Korčule

Temeljem Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica s područja otoka Korčule, Turistička zajednica Grada Korčule kao koordinator u ime potpisnica, Turističkih zajednica Općina Vela Luka, Blato, Smokvica i Lumbarda, objavljuju Natječaj za izbor komunikativnog slogana destinacije otok Korčula.

Svrha i cilj Natječaja, na koji se mogu javiti pravne i fizičke osobe, izbor je komunikativnog slogana turističke destinacije otok Korčula. Od slogana se traži jasna i izražajna komunikacija jedinstvene i prepoznatljive ideje koja će otok Korčulu učiniti prepoznatljivom turističkom destinacijom. Slogan treba uzeti u obzir karakteristike logotipa “Klaster Korčula”, kao i turističke destinacije odnosno specifičnosti otoka Korčule i treba ga prezentirati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz obveznu lekturu, te prikazati standard međusobnog odnosa postojećeg logotipa “Klaster Korčula” i slogana.

Prijave se dostavljaju do 26. travnja na adresu “Turistička zajednica Grada Korčule, Trg 19. Travnja 1921. br. 40, 20260 Korčula”,  u dvije odvojene omotnice unutar treće kako bi se osigurala objektivnost vrjednovanja i anonimnosti natječaja.

Omotnice se označavaju šifrom. Šifra autora/skupine autora proizvoljan je niz znakova koji odredi sam autor/skupina autora.

– U jednoj zatvorenoj omotnici s naznakom “NATJEČAJ – SLOGAN – NE OTVARATI” dostavlja se rad uz oznaku šifre
– U drugoj zatvorenoj omotnici, priloženoj uz prvu omotnicu i označenoj istom šifrom dostavljaju se podaci o autoru/skupini autora – omotnica mora imati oznaku “Natječaj – slogan – podaci o autoru/autorici, ne otvarati“. Podaci o autoru moraju sadržavati: ime i prezime ili naziv tvrtke, OIB, adresa, telefonski broj i broj žiro – računa i naznaku banke u kojoj je otvoren,

Nepotpune i zakašnjele ponude neće se razmatrati, a rezultati će se objaviti na službenim stranicama TZ-a Grada Korčule i dostaviti svim natjecateljima elektroničkom poštom, najkasnije osam dana od završetka rada Ocjenjivačkog suda.

PRIJAVNICA NA NATJEČAJ ZA IZRADU SLOGANA

IZJAVA O AUTORSTVU

Natječaj slogan Destinacija otok Korčula-converted

TZ DNŽ priručnik grafičkih standarda korcula

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

SVE NA JEDNOME MJESTU Autobusne, trajektne i katamaranske linije u ljetnoj sezoni za otok Korčulu

Vedran Morin

Objavljena zajednička Specifikacija za zaštitu zemljopisnog podrijetla naziva Lumblija

Glas otoka

Potpisan sporazum o udruživanju turističkih zajednica s Korčule

Glas otoka