IZDVOJENO POLITIKA

Obavijest političkim strankama i kandidatima o predizbornoj promidžbi na portalu Glasotoka.hr

Zbog povećanog interesa političkih stranaka i kandidata za zakup oglasnog prostora na portalu Glasotoka.hr u predizbornoj kampanji na nadolazećim lokalnim izborima, napominjemo kako je zbog limitiranosti potrebno pravovremeno rezervirati oglasni prostor.

Zakup oglasnog prostora, odnosno postavljanje reklamnih banera u vremenskom razdoblju od 15. travnja do 15. svibnja pruža se prema jedinstvenom cjeniku ovoga portala. Jedina izmjena u dosadašnjoj praksi je postavljanje velikog oglasa na sam vrh naslovnice, koji će se ponuditi po zasebnoj cijeni kako bi se izbjeglo pogodovanje ili podilaženje određenom kandidatu. Cjelokupna ponuda, ponavljamo, istovjetna je ranijim uvjetima zakupa te se kao takva nudi svim zainteresiranim stranama jednako. Za zakup oglasnog prostora i više informacija kontaktirajte nas na jednu od sljedećih adresa e-pošte: marketing@glasotoka.hr ili glasotoka@gmail.com.

Također pozivamo političke stranke i kandidate na povećanu odgovornost u predizbornoj kampanji te molimo da se ista svede na što manje okupljanja, a više na objave putem interneta i priopćenja uz prateće fotografije kako bi se izbjeglo eventualno širenje koronavirusa.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

VIDEO Blatski HDZ predstavio kandidate s liste i programske smjernice

Glas otoka

Na otoku Pagu rovovska borba političkih aktera za svaki glas

Glas otoka

Franciska Jurišić Bačić (HDZ) predstavlja svoju kandidaturu za načelnicu Općine Blato

Glas otoka