Press
DALMACIJA HRVATSKA

Završna konferencija projekta ‘BE UNIZ’ – Internacionalizacija plavog obrazovanja Sveučilišta u Zadru

U četvrtak, 8. travnja u 16 sati, putem Zoom platforme održat će se završna konferencija projekta BE UNIZD – Internacionalizacija plavog obrazovanja Sveučilišta u Zadru. Na završnoj konferenciji predstavit će se sve provedene aktivnosti, kao i svi ostvareni rezultati tijekom projekta. Završnom konferencijom obilježit će se kraj projekta čija je provedba započela 12. listopada 2018. godine.

Projekt BE UNIZD – Internacionalizacija plavog obrazovanja Sveučilišta u Zadru financiran je sredstvima Europskoga socijalnog fonda kroz natječaj Internacionalizacija visokog obrazovanja ukupne vrijednosti 1.788.718,40 HRK, od kojih su sve bespovratna sredstva. Nositelj projekta je Sveučilište u Zadru, a partner je Tankerska plovidba d.d.

Provedbom projekta nastojala se povećati kvaliteta i relevantnost Sveučilišta u Zadru kroz internacionalizaciju – razvojem i uspostavom združenog diplomskog studija na engleskom jeziku te razvojem kolegija na engleskom jeziku u STEM području.

Linku za sudjelovanje putem Zooma možete pristupiti putem sljedeće POVEZNICE.

Pristupni podaci:

  • Meeting ID: 937 3055 6344
  • Passcode: 820408
(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")