Press/ŠKŽ
GLAS OTOKA OSTALI

Završena je sanacija teško oštećene ambulante na otoku Kaprije

Tri prostorije zgrade u kojoj se nalazila ambulanta i dvosobni stan za liječnika, odnosno medicinsku sestru, kompletno su uništeni u požaru koji je se dogodio 2019. godine.

“Zgrada ambulante na Kapriju napokon je obnovljena i spremna za prihvat kako lokalnog stanovništva, tako i turista koje očekujemo u nadolazećoj turističkoj sezoni. Prostorije ćemo kroz koji dan opremiti namještajem koji je uglavnom sačuvan od požara te očekujemo skori početak rada ambulante” rekao je šibensko-kninski župan, Goran Pauk.

Projekt vrijedan 509.155,00 kn Ministarstvo je sufinanciralo iznosom od 300.000,00 kn, dok je ostatak novca osigurala Šibensko-kninska županija. Projektna sredstva bila su usmjerena na izvođenje adaptacijskih, građevinsko-obrtničko-instalaterskih radova te uređenje interijera ambulante; obnovljena je unutrašnjost ambulante s novim pregradnim zidovima, postavljena je unutarnja i vanjska stolarija, novi podovi s izolacijom i keramikom, vodovodne i elektro instalacije te su obnovljena tri sanitarna čvora.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Ministrica Tramišak u Šibeniku uručila 19 ugovora i sporazum u vrijednosti 4,2 milijuna kuna

Glas otoka

U Šibeniku svečano otvoren centar poduzetničke poslovne infrastrukture ‘Adriatic Business Centre – ABC’

Glas otoka

Centru za razvoj marikulture Šibensko-kninske županije 4,5 milijuna kuna

Glas otoka