IZBOR UREDNIKA IZDVOJENO VIRTUOSZ

Tražimo odvažne dopisnike i novinare na Krku, Pagu, Hvaru, Braču, Visu i Korčuli

Glasotoka.hr je mlad i perspektivan portal koji se u kratkom vremenu etablirao kao medij koji se usudi kritizirati, propitkivati, istraživati. Cilj ovoga portala nije samo objaviti vijest već načinom izvještavanja očistiti prljavštinu iz kancelarija i ureda mnogobrojnih uhljeba i (grado)načelnika koji probleme od javnog interesa guraju pod tepih. Nadolazeći lokalni izbori najbolja su prilika da podignemo tu prašinu.

Kako je Glas otoka jedini slobodni medij na otocima ne čudi činjenica da nismo omiljeni kod političara i njihovih uhljeba. Svakom novinaru na ovom portalu jasno je da se izlaže pritiscima i diskreditiranju od strane onih kojima smo trn u oku, stoga tražimo odvažne suradnike koji će putem ovoga portala pružiti odgovore na pitanja od interesa javnosti.

Pogodnosti koje se stječu prvenstveno su iskustvo pisanja na neovisnom portalu te prema zasluzi kasnije i preporuka za daljni napredak. Iskustvo nije toliko bitno, međutim primarno u izvještavanju traži se poznavanje pravopisa, gramatike i novinarskih načela. Ukoliko sebe vidite kao dopisnika/cu, suradnika/cu pa i kolumnistu/icu ili fotografa/kinju portala Glas otoka, javiti nam se možete kratkim predstavljanjem i slanjem životopisa na adresu e-pošte glasotoka@gmail.com.

Urednik portala Glasotoka.hr, Vedran Morin

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Osim Frankovića, poziv na konferenciju za medije nije dobio ni Glas otoka dok nije izreagirano

Vedran Morin

‘Đireto’ s Glasom otoka: Facebook stranica Grada Malog Lošinja obasuta kritikama javnosti

Vedran Morin

Nakon pisanja Glasa otoka, gradonačelnica Grada Malog Lošinja odustala od povećanja plaće

Vedran Morin