Pixabay
DALMACIJA HRVATSKA IZDVOJENO

Besplatni online seminar ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na online seminar “(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja”, koji će se održati u petak, 09. travnja, s početkom u 10 sati.

Obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstavljaju stratešku odrednicu hrvatske poljoprivrede, osiguravaju održivo gospodarenje prirodnim resursima, čuvaju bioraznolikost te utječu na zaustavljanje trenda depopulacije i daljnji razvoj ruralnih sredina.

Koji su uvjeti za osnivanje, a koji za poslovanje (O)PG-a, samo su neka su od pitanja na koja ćete dobiti odgovore na ovom seminaru na kojem će se obraditi sljedeće teme:

  • Koraci do osnivanja (O)PG-a (za sve one koji razmišljaju o započinjanju poljoprivredne djelatnosti),
  • Poslovanje (O)PG-a (uvjeti za prodaju vlastitih poljoprivrednih proizvoda, porezi i doprinosi za (O)PG-ovce),
  • Dopunske djelatnosti na (O)PG-u,
  • Kako izračunati ekonomsku veličinu i kako koristiti AGRONET sustav.

O predavaču:

Dr.sc. Marin Kukoč, dipl.ing.agr. doktorirao je na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom “Procjena učinka pretpristupnih programa na poslovanje poljoprivrednih poduzeća u RH”. Vlasnik je obrta SpartiuM Consulting, specijaliziranog za savjetodavne usluge iz područja ruralnog razvoja. Tijekom svoje profesionalne karijere održao je brojne edukacije korisnicima mjera EU programa ruralnog razvoja. Autor je i brojnih stručnih članaka na temu ruralnog razvoja koje objavljuje u specijaliziranim časopisima namijenjenim poljoprivrednicima.

Predviđeno trajanje seminara je 3 sata. Online seminar je besplatan za sve polaznike.

Za sudjelovanje na online seminaru prijavite se putem:

– sljedeće poveznice,
– e-pošte dcp@dcp.hr,
– telefona 020/418-401.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Snimka online seminara ‘(O)PG – Osnivanje i uvjeti poslovanja’

Vedran Morin

OTOČNI DIJALOG Webinar o ruralnom razvoju otoka

Glas otoka

Radionica ‘Osnove digitalnog marketinga’

Glas otoka