Ilustracija. Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Posao na otoku: Traže se konobari, kuhinjski radnici, stolari, skladištari, kozmetičari…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) na otoku Pagu. Rok prijave je 19.4. Posao obuhvaća istovar robe i ambalaže, smještanje, sortiranje, izdavanje robe i vođenje evidencije. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Potrebne su marljive osobe, poželjno sa iskustvom. Aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava voditelja smjene u kuhinji (m/ž), kućnog majstora – vodoinstalatera (m/ž), konobara – A la carte (m/ž), kuhara – A la carte (m/ž), šefa kuhinje (m/ž), slastičara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), glavnog barmena (m/ž). Posao se odvija u Bolu i Supetru. Provjerite uvjete te ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Lenity j.d.o.o. zapošljava konobara u A La Carte restoranu u riblji restoran Komiža (m/ž). Mjesto rada je Komiža, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a uvjet je završena srednja škola. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godine dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Detalje provjerite ovdje.

Pičuljan Pro- Nautic d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Barbatu Na Rabu. Rok prijave je 25.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Postoji mogućnost napredovanja u voditeljsku poziciju. Posao obuhvaća stolarske radove u brodogradnji, remont i održavanje plovila, obradu i bojenje drva, izradu raznih dijelova te montaže istih. Više na linku.

Subić d.o.o. zapošljava kuhinjskog radnika (m/ž) u Silbi. Prijave se zaprimaju do 30.4. Posao podrazumijeva ispomoć u kuhinji, pranje suđa i slično. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Maestral Vir j.d.o.o. traži prodavača (m/ž). Rok prijave je 1.5., a rad se odvija u Viru. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Posao obuhvaća prodaju plažnih rekvizita u suvenirnici. Više na linku.

Bimal d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Krku. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Posao uključuje spremanje mediteranske hrane i internacionalne kuhinje. Provjerite detalje putem linka.

Helios Faros d.d. zapošljava suradnika aplikativne podrške (m/ž) u Starom Gradu. Prijave su otvorene do 18.4. Od kandidata se očekuje pružanje prvog nivoa podrške korisnicima IT sustava, upravljanje prijavama incidenata, zahtjeva i problema kroz drugi nivo Internet podrške te upravljanje konfiguracijama, promjenama i IT imovinom. Poslodavac omogućuje cjelogodišnji ugovor, osiguran smještaj i tople obroke te mogućnost edukacija i usavršavanja. Više na linku.

Bartul Corporation d.o.o. traži kozmetičara – manikira (m/ž) u Hvaru. Prijave se zaprimaju do 20.4. Potrebno je znanje ugradnje i geliranja noktiju, a poželjno je i znanje ugradnje trepavica. Smještaj i slobodan dan u tjednu su osigurani. Poželjno je poznavanje osnova engleskog jezika. Provjerite detalje putem linka.

Auro Domus zapošljava djelatnika u mjenjačnici (m/ž). Rok prijave je 19.4. Lokacije rada su Krk, Baška, Malinska, Njivice, Mali Lošinj i Cres. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu i osnovno poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")