Pixabay
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

Deset najatraktivnijih ponuda za posao ovoga tjedna na otocima

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Tempus Octo za potrebe klijenta traži kuhara (m/ž) i kuhara / Sous Chefa (m/ž) u Gradu Hvaru. Rok prijave je 6.4. Posao se odvija na određeno vrijeme. Poslodavac nudi rad u profesionalnom okruženju, iskustvo rada u luksuznom zdanju, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj i topli obrok. Aplicirajte ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava voditelja smjene u kuhinji (m/ž), kućnog majstora – vodoinstalatera (m/ž), konobara – A la carte (m/ž), kuhara – A la carte (m/ž), šefa kuhinje (m/ž), slastičara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), glavnog barmena (m/ž). Posao se odvija u Bolu i Supetru. Provjerite uvjete te ostale poslove ovog poslodavca putem linka.

Pičuljan Pro- Nautic d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Barbatu Na Rabu. Rok prijave je 25.4. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Postoji mogućnost napredovanja u voditeljsku poziciju. Posao obuhvaća stolarske radove u brodogradnji, remont i održavanje plovila, obradu i bojenje drva, izradu raznih dijelova te montaže istih. Više na linku.

Ugostiteljski obrt Lošinjsko Jidro traži pomoćnog konobara (m/ž) u Malom Lošinju. Prijave su otvorene do 24.4. Posao podrazumijeva pomoćne konobarske poslove, čišćenje i postavljanje terase, točenje pića i slično. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje ovdje.

Mesnica Frenky, obrt, zapošljava mesara (m/ž) u Supetru. Prijaviti se možete najkasnije do 19.4. Posao obuhvaća ručnu i mašinsku obradu mesa, prodaju i komunikaciju sa kupcima. Mogu se javiti i osobe bez radnog iskustva koje su spremne naučiti posao. Poslodavac osigurava smještaj i putni trošaj. Provjerite više ovdje.

Bimal d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Krku. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Posao uključuje spremanje mediteranske hrane i internacionalne kuhinje. Provjerite detalje putem linka.

Helios Faros d.d. zapošljava suradnika aplikativne podrške (m/ž) u Starom Gradu. Prijave su otvorene do 18.4. Od kandidata se očekuje pružanje prvog nivoa podrške korisnicima IT sustava, upravljanje prijavama incidenata, zahtjeva i problema kroz drugi nivo Internet podrške te upravljanje konfiguracijama, promjenama i IT imovinom. Poslodavac omogućuje cjelogodišnji ugovor, osiguran smještaj i tople obroke te mogućnost edukacija i usavršavanja. Više na linku.

Bartul Corporation d.o.o. traži kozmetičara – manikira (m/ž) u Hvaru. Prijave se zaprimaju do 20.4. Potrebno je znanje ugradnje i geliranja noktiju, a poželjno je i znanje ugradnje trepavica. Smještaj i slobodan dan u tjednu su osigurani. Poželjno je poznavanje osnova engleskog jezika. Provjerite detalje putem linka.

Ugostiteljski obrt Anna-Maria zapošljava pipničara (m/ž) u Staroj Baškoj. Rok prijave je 24.4. Posao podrazumijeva radne zadatke posluživanja i točenja pića na pultu, posluživanja narudžbi i pranje čaša. Više na linku.

Auro Domus zapošljava djelatnika u mjenjačnici (m/ž). Rok prijave je 19.4. Lokacije rada su Krk, Baška, Malinska, Njivice, Mali Lošinj i Cres. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu i osnovno poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Na otocima se traže prodavači, konobari, kuhari i kuhinjski radnik, elektroinstalater i noćni čuvar

Glas otoka

Zapošljavanje na otocima: Traže se djelatnici raznih struka na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu, Braču, Hvaru i Visu

Glas otoka

Novi poslovi na otocima: Zapošljavaju na Krku, Lošinju, Rabu, Pagu i Hvaru

Glas otoka