Foto: Radio Pag
GLAS OTOKA PAG

DVD-u Pag novo vatrogasno vozilo vrijedno 2,5 milijuna kuna

Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag je od Fonda za obnovu vatrogasnog parka Ministarstva unutarnjih poslova RH dobilo izuzetno vrijednu donaciju, novo i potpuno opremljeno vatrogasno-šumsko vozilo vrijedno 2, 5 milijuna kuna, javlja Radio Pag.

Uz predstavnike DVD-a Pag, na primopredaji vozila u Zagrebu bio je i gradonačelnik Grada Paga, Ante Fabijanić.

“Dobivanje ovog vozila je od velikog značenja za Grad Pag, za rad naših vatrogasaca i to je priznanje vatrogascima i našem Gradu,” rekao je gradonačelnik Fabijanić za Radio Pag. “To vozilo će koristiti i DVD Pag i Javna vatrogasna postrojba na cijelom području Grada Paga, ali i otoka. Nedavno su naši vatrogasci dobili suvremeno vatrogasno vozilo s ljestvama. Naši vatrogasci su se puno puta iskazali u akcijama gašenja požara, u spašavanju ljudi i imovine, a sada su dobili su još jedno važno sredstvo za intervencije. Zahvalni smo Ministarstvu unutarnjih poslova i ministru Božinoviću na dodjeli ovog vozila”, rekao je gradonačelnik.

Vatrogasno-šumsko vozilo je najveća donacija koju je DVD Pag ikada dobio, a obuku vatragosaca na novom vatrogasnom vozilu vodit će tvrtka “Wicc” iz Zagreba, piše Radio Pag.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

DVD Pag kupio opremu vrijednu 65.000 kuna

Glas otoka

Dobrovoljni vatrogasci Paga razveselili pripadnike vatrogasne mladeži

Glas otoka

DVD Pag dobio dva kompleta vatrogasnih zaštitnih odijela za zaštitu od opasnih materijala

Vedran Morin