Foto: Vilma Matulić/Glas otoka
GLAS OTOKA IZDVOJENO PROMO

U Cresu, Ugljanu i Supetru te na Krku i Hvaru se nude nove prilike za zapošljavanje

Svakog ponedjeljka donosimo izdvojene ponude poslova na otocima u suradnji s portalom posao.hr.

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po mjeri.

Valdarke d.o.o. traži konobara u a la carte restoranu (m/ž) u Cresu. Prijave su otvorene do 29.3. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, a znanje dodatnih jezika je prednost. Uvjet je iskustvo u konobarenju u a la carte restoranu. Poslodavac nudi smještaj i tri obroka. Aplicirajte.

Mesnica Frenky, obrt, zapošljava mesara (m/ž) u Supetru. Prijaviti se možete najkasnije do 19.4. Posao obuhvaća ručnu i mašinsku obradu mesa, prodaju i komunikaciju sa kupcima. Mogu se javiti i osobe bez radnog iskustva koje su spremne naučiti posao. Poslodavac osigurava smještaj i putni trošaj. Provjerite više ovdje.

Finall Bau d.o.o. zapošljava pomoćne građevinske radnike (m/ž) u Hvaru. Prijave su otvorene do 31.3. Radno iskustvo je potrebno. Posao se odvija na terenu, a podrazumijeva sve vrste pomoćnih poslova u građevini. Provjerite više putem linka.

Kvarner Imobilije d.o.o. traži poslovnog tajnika (m/ž) za rad u Njivicama. Prijave su otvorene do 2.4. Posao obuhvaća komuniciranje s klijentima agencije za nekretnine, svakodnevni rad na računalu, timski rad, javljanje na telefonski poziv, rad s klijentima. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika te je poželjno poznavanje njemačkog jezika. Provjerite više ovdje.

Bimal d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Krku. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Posao uključuje spremanje mediteranske hrane i internacionalne kuhinje. Provjerite detalje putem linka.

Helios Faros d.d. zapošljava suradnika aplikativne podrške (m/ž) u Starom Gradu. Prijave su otvorene do 18.4. Od kandidata se očekuje pružanje prvog nivoa podrške korisnicima IT sustava, upravljanje prijavama incidenata, zahtjeva i problema kroz drugi nivo Internet podrške te upravljanje konfiguracijama, promjenama i IT imovinom. Poslodavac omogućuje cjelogodišnji ugovor, osiguran smještaj i tople obroke te mogućnost edukacija i usavršavanja. Više na linku.

Arena Casino u Hvaru traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se najkasnije do 25.3.

Bartul Corporation d.o.o. traži kozmetičara – manikira (m/ž) u Hvaru. Prijave se zaprimaju do 20.4. Potrebno je znanje ugradnje i geliranja noktiju, a poželjno je i znanje ugradnje trepavica. Smještaj i slobodan dan u tjednu su osigurani. Poželjno je poznavanje osnova engleskog jezika. Provjerite detalje putem linka.

Octopus j.d.o.o. zapošljava vrtlara (m/ž) u Ugljanu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća uređenje i održavanje vrtova, sadnju bilja, postavljanje navodnjavanja. Potrebno je znanje o hortikulturi i rad s trimerom, škarama, motokultivatorom i slično. Obvezno je posjedovanje B kategorije vozila. Potražite detalje ovdje.

Trumm d.o.o. zapošljava djelatnika u proizvodnji ALU stolarije (m/ž). Mjesto rada je Malinska, a prijaviti se možete do 12.4. Radni zadaci uključuju poslove izrađivanja ALU stolarije. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac pruža mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više o poziciji putem linka.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

(Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp ili Viber broja 091 619 7475, e-poštom na glasotoka@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu "Glas otoka")

Slične objave

Tražite posao na otoku? Provjerite koji su oglasi aktivni ovoga tjedna

Glas otoka

Deset najatraktivnijih ponuda za posao ovoga tjedna na otocima

Glas otoka

Donosimo aktivne oglase za poslove u turizmu na otocima

Glas otoka